Pa bih zeleo da podelim 15 licenci za OEM Acronis True Image, nije full paket ali imate za osnovna kloniranja/bekapovanja. Znam da imate full na Strelecu , ko hoce neka salje na PM...
mislim da za ovoliko godina i taj neki broj konstruktivnih postova ili bar po jednoj situaciji kada je neko nekome pomogao, dobije tako neku sitnicu od zajednice. Formirajte neku grupu (dopunjavace se vremenom) samo steta za ljude koji citaju forum a nisu ulogovani i ne pisu nista a meni je barem izlazaka u susret bilo ni sam ne znam broj vise (dobijem mejl preko berze zdravo video sam ti temu evo to tako i tako ili uradi to i to)
Nikad necu zaboraviti iptv setovanje dodatnog ruter modema i nece nece, poslao sam samo mejl jednom nasem clanu i on mi odgovorio aj sad vidi jel radi :) odgovorio mi je sa MAGIJA
Koliko je taj Acronis vredeo pre 10 i vise godina. Kada se setim. I sada vredi ljudima koji cuvaju podatke. Ali nama kojima je vazan dobar OS i koji nemamo sta da cuvamo na OS disku vise traje Acronis Backup nego instalacija Fresh OS. Pa brz Windows sa Updejtima. Pre je to trajalo ceo dan, 2.5h instalacija Windowsa pa onda programi, nadogradnje, itd.
Naravno Veliki pozdrav za staru gardu Rashu44, Rajica, Equinoxe, Stripya, DaSickSyst, Vaskeva, Dauma, Scytera, gliga79, mkukic, djokosrb,i jos mnogo Posmatraca. Sto bi Rajic rekao da dignemo casu za Junacko zdravlje... Ziveli...
:: :: mislim da za ovoliko godina i taj neki broj konstruktivnih postova ili bar po jednoj situaciji kada je neko nekome pomogao, dobije tako neku sitnicu od zajednice. Formirajte neku grupu (dopunjavace se vremenom) samo steta za ljude koji citaju forum a nisu ulogovani i ne pisu nista a meni je barem izlazaka u susret bilo ni sam ne znam broj vise (dobijem mejl preko berze zdravo video sam ti temu evo to tako i tako ili uradi to i to :: :: Nikad necu zaboraviti iptv setovanje dodatnog ruter modema i nece nece, poslao sam samo mejl jednom nasem clanu i on mi odgovorio aj sad vidi jel radi :) odgovorio mi je sa MAGIJ :: :: izvinite za offtopi :: :: ::
Da u ovoj godini od prevara prihodujem 2-3 hiljade evra mesecno i da uz kokice citam kako jedni pljuju drzavu, drugi pljuju politicare, a treci medjusobno.
Mozda firewall ili nesto drugo blokira sam program? Nisam imao nikakvih problema do sada...
:: Nece nesto da se registruje. Izbaci da postoji connection problem, a ne postoji. Net normalno radi :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.