Probam da bootujem win 8.1 32-bit sa flesa,nadjem na netu serijal key i sve on to prihvati ,i kad zavrsi prvi krug instalacije ,i posle onih 10 sekundi restart i on ide ispocetka,ponovo trazi serijal,zbog cega to radi?Vise razlicitih serijal brojeva sam probao i uvek isto.Moze li pomoc odakle skinuti provereni 8.1 32-bitni OS.
Hvala na pomoci,cim veceras dodjem sa posla,bacam se u kupovinu...☺. Ovo sto sam dnaas imao prilike da vidim,nisam do sad,da non stop vrti u krug pocetak instalacije,jedno 5 puta sam probao.
Meni se skoro desila slična situacija (Windows 7 ili Windows 10), ali nisam išao na pokušaj instalacije više od jedanput. Izvadio sam fleš i sve je prošlo kako treba..
:: Jesi li izvadio fleš? :: :: Meni se skoro desila slična situacija (Windows 7 ili Windows 10), ali nisam išao na pokušaj instalacije više od jedanput. Izvadio sam fleš i sve je prošlo kako treba. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Promjeni da je prvi uređaj koji je butabilan hdd. I dva puta unesi serijski broj. Dešava se na nekim mašinama. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.