Koji OS staviti na laptop HP 2530p elite book? Procesoр Intel 1.8 GHz, memorija 4 GB na 800 Mhz (667), HD 80 GB ? Imao je 2 GB memorije DDR2, i OS WIN 7 Home 32 bit, dodao sam još 2 GB memorije, ali je u upotrebi kako vidim 3 GB. Neko poboljšanje se gotovo i ne oseća!! Laptop, kako sam video, podržava 64 bit Da li staviti Win 7 64 bit, ili Win 10 64 bit, sobzirom da je star 9 godina, i koja je razlika između ta dva (win 7 i win 10). Hvala unapred!
pa tu nema dileme treba probati 10-tku momentalno, sta god te bude pitao pri instalaciji samo cepaj Yes, i to je to radi ko podmazana, ako slucajno bude stucnula onda probaj 7-micu
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Uzmi najjeftiniji ssd na koji nabasas i radice to super. Kingston a400, uv400, patriot burst... Pojeftinili su dosta pa za malo love, tipa 4000 dinara za 120gb mozes itekako ubrzati racunar.
+11 I za os, i za ssd. Možda ti integrisana grafika uzima deo memorije.
Pozdrav!
Vlada
:: Uzmi najjeftiniji ssd na koji nabasas i radice to super. Kingston a400, uv400, patriot burst... Pojeftinili su dosta pa za malo love, tipa 4000 dinara za 120gb mozes itekako ubrzati racunar :: :: :: ::
Ako je to ovaj https://support.hp.com/za-en/document/c01553159 Onda ladno ima SSD, onda menjaj system, sto rece clan jedan, tutni windows 10 i vozi. ASROCK AB350 Pro4 Ryzen 1200 4.0Ghz 8GB G.SKILL 2400mhz DDR4 1x 120GB SSD Patriot Blast, WD 320GB ASUS EX-GTX 1050 2GB DDR5 Asus DVD/RW
Da, to je taj lap top ja sam jedna našao i ovaj disk jer je to disk od 1.8 inča, i nebih sad da tražim i taj SSD Samo sam dodao još 2 gb memorije i sada ima 4 gb
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.