Windows postavi oko 5 % veličine particije. Možeš postavljati System Restore na jednoj ili više particija. Veličinu tog prostora podešavaš u zavisnosti koliko ima `materijala` za snimanje i koliko tačaka hoćeš da budeš u mogućnosti da iskoristiš.
Ako je sada manje od 5 % - postavi 5, pa isprati posle desetak dana koliko je tačaka sačuvao. Na osnovu toga koriguj. Pozdrav!
da se radi o masini sa dva ili vise op sistema (dual ili multiboot). Zahvaljujuci big-bad-bilovom kretenizmu/bezobrazluku (smrdljivko je ovejani krimos)...
Tada i treba da nestaje (ako su 2 OS-a na istom disku), popravi jedan a drugi se pokvari. System Restore nestaje kao takav a nikada i nije bio nešto naročito. Nije ni blizu zamene za backup.
:: da se radi o masini sa dva ili vise op sistema (dual ili multiboot). Zahvaljujuci big-bad-bilovom kretenizmu/bezobrazluku (smrdljivko je ovejani krimos).. :: :: ::
za sada je ok ... tu je i dalje ali sa 60mb za dva dana skocio je na 200mb zauzeca ..
verovatno se brisao jer nisam ostavio dovoljno prostora tamo,mislim da je bilo nesto oko 1gb .. kada bi presao to dozvoljeno zauzece brisao bi se sam..
dodelio sam 5gb .. i kreiracu manuelno svkog puta kada zauzme taj prostog /valjda ... dovoljno mi je samo to vreme koje kupujem u slucaju da win10 update zahebe stvar.. zelim sto duze da zadrzim taj manual point
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.