Da li moze neka preporuka za OS a da satari asus K53U-SX071 moze solidno da tera. Predpostavljam da bi isla verzija od 32 bita. Znam da sam davno koristio linux derivate (mint, lubuntu i zorin) ali nisam dugo u ovoj prici. Moze li neka preporuka. Moze i windows i linux, samo da ima dobar web browser i da rade office programi, nesto nalik na word i excel.
Win 7 32bit, bi trebalo korektno radi, Home verzija posebno, ali na tim starijim masinama, lepo radi Ubuntu Mate 32bit, koji je i predvidjen za starije masine.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Win7 32-bit je najbolja varijanta, ako ima bar 2Gb. Ali ako razmatras Linux, ima ih nekoliko za slabije masine, npr. MX linux, Elementary OS, Mint. Svi su bazirani na Debian-u.
:: Da li moze neka preporuka za OS a da satari asus K53U-SX071 moze solidno da tera. Predpostavljam da bi isla verzija od 32 bita :: Znam da sam davno koristio linux derivate (mint, lubuntu i zorin) ali nisam dugo u ovoj prici :: Moze li neka preporuka. Moze i windows i linux, samo da ima dobar web browser i da rade office programi, nesto nalik na word i excel :: :: Svaka preporuka je dobro dosl ::
redshift -O 3700k xdotool key XF86MonBrightnessDown ili u /etc/rc.local fajlu kao admin dodas
chmod 777 /sys/class/backlight/acpi_video0/brightness echo 0 | tee /sys/class/backlight/acpi_video0/brightness
ne radi uvek, prvi izbor gotovo uvek radi
cisto da sacuvas to malo vida, ako je ista ostalo
p.s. sto se 7-mice tice dok instaliras antiviruse, antimalwere i sl. egzibicje, performase odose za 70%
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Windows.Tiny7.Unattended.Activated.CD.eXPerience Instaliraj 360 total security 10.0.0.1104 BS PLayer 2.72.1082 Klite Mega codec pack 10.9.5 Aimp player 4.51.2077 Opera 53.0.2907.99 ublock origin opera abp plus plug in video downloader prime utorrent 2.2.1 CCleaner 5.43.6522 Glary Utilities 5.99.0.121 Visual ++2008,2010,2012 Java 8 JRE Uživaj. EDIT: Zaboravio sam napomenuti da bi imao internet treba da omogućiš u internet exploreru idi na internet options, pa advanced i omogući TLS 1.2. Ako je sve podešeno kako treba, kao i linux je. Trajaće bar 2 godine bez reinstalacije, a tek poslije 18 mjeseci možeš očekivati pad performansi.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.