Evo malo novih vesti. Ovo je koncept koji je Microsoft napravio, koji se meni generalno sviđa, ali ne sviđa mi se što su neke stvari uzeli sa 10-ke, ne može bez Curtane nikako :) Trenutno je samo koncept, pa videćemo šta će od toga da ispadne.
Nigde ne vidim da je Microsoft imao bilo šta sa ovim, stoji da je ovo koncept nekog Youtubera.
YouTuber Kamer Kaan Avdan, who has previously created concept videos for Windows 11, iOS 12 and Android 9.0, and most recently brought Windows XP and Windows 95 bang up to date, has the answer with a new video showcasing his vision of Windows 7 - 2018 Edition.
Ajde ostavicu ovaj post na 15min, pa obrisu svoju poruku da bih obrisao besmislenu temu.
:: Nigde ne vidim da je Microsoft imao bilo šta sa ovim, stoji da je ovo koncept nekog Youtubera :: :: YouTuber Kamer Kaan Avdan, who has previously created concept videos for Windows 11, iOS 12 and Android 9.0, and most recently brought Windows XP and Windows 95 bang up to date, has the answer with a new video showcasing his vision of Windows 7 - 2018 Edition. :: :: http://www.cyberpunk.net/ :: ::
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Pored tema o ozoniranim vodama, Herba Life-u i sličnim glupostima ovo nije ni blizu besmisleno :: :: http://www.cyberpunk.net/ :: ::
To radi recimo TeamOS. Njima je svaki image tweak-ovan, ali mene to odbija, jer nije moguce testirati svaki image i videti kako se ponasa u svim uslovima, ali kada to Microsoft uradi, e onda je uradjeno i `certified`. Koristim jedino Win7 ultimate x64/x86 mini RU, dosta je optimizovan za slabe konfiguracije i kada ga intaliras, zauzme 2G prostora. Ali, ne radi mu windows update, neki servisi su pogaseni(ubijeni), koji su potrebni da bi funkcionisalo nesto, itd., osakacen je.
Nema niceg loseg u modifikaciji, ali ako se ozbiljno to radi, a za desktop to ne postoji, kod Linuxa je druga prica, zato sto je open source, ima i nepouzdanih distribucija, ali oni koji su pouzdani, to i jesu, zna se.
Microsoft bi mogao sad da napravi dobar korak i stvarno to da uradi, ali verovatno im je plan drugaciji. Mogli bi da urade neku reviziju Win7, mislim da bi bas to bila prava stvar. Ako se neko seca Windows-a XP media centre, home verzija, e u tom smislu Windows 7 i Windows 10, ali mislim da je to previse ulaganja od strane Microsoft-a, nece oni to nikad sebi da priuste.
:: Meni se svidja cela ideja, iako je od nekog Youtubera.... sto se neko ne bi poigrao i Windows sistemom, akos to mnogi rade sa Linux distribucijama. :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Windows je u odnosu na Linux neoptimizovan u svakom slučaju. Win XP si čekao 5 godina da bude kako treba, win 7 skoro do SP1, win 10 sve lošiji poslije verzije 1511, tako da je to korak unazad. Mnogi koji su platili win10 traže da se downgrade-uje na win 7, ali pošto dosta procesora ne podržavaju win7, onda ode mast u propast.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
To je zato sto Windows ima 100 ziliona zahteva, programa za koje se optimizuje, igrica i boga pitaj cega, a u Linuxu toga nema. To je samo jedno zapazanje, ima tu mnogo vise, npr. razlicite filozofije, tehnologije itd.
:: Windows je u odnosu na Linux neoptimizovan u svakom slučaju. :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.