Imam problem, win 10 hoce da se apdejtuje ali ne postoji mogucnost. Imam jako malo mesta. Nisam nisam install na C, sve je na disk D. Ranije su apdejti radili.
Iskljucio sam hibernate, da bih smanjio taj fajl. Koristio TFC cleaner da izbrisem gluposti, adw cleaner. Sistemske sve opcije uklanjanja temp fajlova.
Nije dalo neki rezultat i dalje ne mogu da apdejtujem.
Da li ima jos nešto što mogu uraditi, da li win 10 ima neke fajlove kojima popunjava sistemsku particiju a da ja mogu da ih obrišem..
Skini program SpaceSniffer, pa `pronjuskaj` sta ti tacno zauzima mesto na C particiji.
:: Imam problem, win 10 hoce da se apdejtuje ali ne postoji mogucnost. Imam jako malo mesta. Nisam nisam install na C, sve je na disk D. Ranije su apdejti radili. :: :: Iskljucio sam hibernate, da bih smanjio taj fajl. Koristio TFC cleaner da izbrisem gluposti, adw cleaner. Sistemske sve opcije uklanjanja temp fajlova. :: :: Nije dalo neki rezultat i dalje ne mogu da apdejtujem. :: :: Da li ima jos nešto što mogu uraditi, da li win 10 ima neke fajlove kojima popunjava sistemsku particiju a da ja mogu da ih obrišem. ::
:: Umesto Sniffera preporucujem WinDirStat zato sto ima opciju da pregleda kao `tree` format, tj meni je preglednije a radi istu stvar : :: :: https://windirstat.net/wds_current_setup.ex :: :: :: :: Skini program SpaceSniffer, pa `pronjuskaj` sta ti tacno zauzima mesto na C particiji :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.