Ne može 32bitna verzija da bude toliko štedljivija (0,75GB RAM-a) u odnosu na 64bitnu, a sve prednosti su na strani 64bitnog OS-a. Jedina mana 64bitne verzije je što ne može da pokreće stare 16bitne aplikacije.
xp. :: Ne može 32bitna verzija da bude toliko štedljivija (0,75GB RAM-a) u odnosu na 64bitnu, a sve prednosti su na strani 64bitnog OS-a. Jedina mana 64bitne verzije je što ne može da pokreće stare 16bitne aplikacije :: ::
Hvala na savetima. Mislim da ce sistem leteti na DOSu, a mogao bih da se podsetim i 98mice, pa jos SE, to sigurno razbija... Instaliracu sedmicu, po preporukama, mada mozda isprobam i neku lite/tiny-kako li vec verziju desetke.
:: Hvala na savetima. Mislim da ce sistem leteti na DOSu, a mogao bih da se podsetim i 98mice, pa jos SE, to sigurno razbija.. :: Instaliracu sedmicu, po preporukama, mada mozda isprobam i neku lite/tiny-kako li vec verziju desetke.
EDIT: Ako instaliraš Pro ili Ultimate verzije možeš da instaliraš XP Mode, dodatak za Windows 7, pa da instaliraš XP virtuelnu mašinu, da te želja mine.
Ovdje imaš i spsku verziju, ako nekome zatreba, pošto na većini torenata nema više da se skine na srpskom. Windows 7 Ultimate with SP1 x64 updated 12.05.2011 MSDN-MULTI https://www.kkcili.com/main-show-id-3203251.html Windows 7 Ultimate with SP1 x86 updated 12.05.2011 MSDN-MULTI https://www.kkcili.com/main-show-id-2638910.html Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Manji Hard Disk...Zasad radi. Dopada mi se sto je start meni slican sedmici. A apdejt sam iskljucio. Na drugom kompu mi svaki drugi dan nesto azurira-neka hvala. Videcemo ima li nekih nedostataka (koji bi meni zasmetali).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.