Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Samsung NP350E5X
STRANA 1 OD 1
gilopile Samsung NP350E5X 27.08.2017. 22:28 T65191

status: user
broj poruka: 9459
Drustvo, da li bre neko zna gde da skinem jebene drajvere za ovaj laptop. Win7 64bit

http://www.samsung.com/us/support/owners/product/series-3-windows-laptops-np350e5c

Nasao samo slican model i ladno lap star par godina na sajtu drajveri za sugavi XP :D I to ne pise nigde, tek u nazivu RAR fajla vidim XP LOL, a da sam trazio za XP ne bih nikada nasao.

Zasto nema ovog modela iz naslova i zasto je uvek ovako komplikovano naci lap na sajtu i otici u download sekciju?

Ovaj model je Samsung NP350E5X-A04HR
Dakle sa Intel HD grafikom...

Da ne skidam sada 10GB DPS....A na kraju cu izgleda i morati.
Preko Hwids kaze Intel HD graphics ta i ta, al nedo ti Bog da trazis za download. Sve sugavi neki sajtovi puni virusa i kojecega. uzas

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hemicar911 ... 27.08.2017. 22:36 #638489

broj poruka: 69
Pomocu modela koji je ispisan sa donje strane laptopa mozes naci originalne drajvere za tvoj laptop. Tako sam ja muku mucio sa R519 dok nisam preko modela nasao da je u pitanju r519e i posle sam lako skinuo drajvere za win 7 64 bilo to za sedmicu ili za vistu, radi odlicno.

vladarko Ja bih probao i 27.08.2017. 22:46 #638490

broj poruka: 4228
sa Intel Driver update Utility.

Pozdrav!

Vlada

gilopile ... 27.08.2017. 22:49 #638492

Ma sve sam zivo kucao na sajtu i nema sanse da izbaci lap i drajvere za download.

Pre neki dan isto samsung, kucao i S/N i model i serial i nema sanse jebo im pas mater.
Zasto jednostavno, ako ukucas model taj i taj, izadje da ima vide `podmodela`, kliknes i cao. Iskomplikovase u pm. Da bart uz kup.ljeni lap daju nekakav DVD sa drajverima pa ajd i da im progledas, ali prodaju lap bez ikakve podrske, ili ti, snalazi se kako znas i umes.

E da, evo iskopah DPS ali ver. 13 i nasao mi je sve osim USB3. Falim te Boze.

imarkovic Re: ... 27.08.2017. 23:01 #638493

broj poruka: 19002
Cudi me da ne koristis DPS, ja s tim odavno zaboravio na kopanje, sada radim sa verzijom 16. Pored njega nije los i SnappyDriver. Treba malo veci flash, od 16G samo za to.

:: Ma sve sam zivo kucao na sajtu i nema sanse da izbaci lap i drajvere za download
::
:: Pre neki dan isto samsung, kucao i S/N i model i serial i nema sanse jebo im pas mater.
:: Zasto jednostavno, ako ukucas model taj i taj, izadje da ima vide `podmodela`, kliknes i cao. Iskomplikovase u pm. Da bart uz kup.ljeni lap daju nekakav DVD sa drajverima pa ajd i da im progledas, ali prodaju lap bez ikakve podrske, ili ti, snalazi se kako znas i umes
:: E da, evo iskopah DPS ali ver. 13 i nasao mi je sve osim USB3. Falim te Boze
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

gilopile ... 28.08.2017. 00:04 #638495

Radim ja sa njim, ali trenutno nisam imao pri ruci. Slucajno iskopah DPS13 i odradio mi je posao sve osim USB3 ali to sam iskopao na netu za 2 min.

Ma hteo lepo na sajt i poskidam ko covek ono sto mi treba i cao, a ono kurton. Poslednja opcija mi je bila da skidam DPS od 10+GB na uzasno losem i sporom netu.

neXus2000 ..... 28.08.2017. 10:43 #638497

broj poruka: 3350
Samsung Software update?

P8P67 Pro v.3.1 - i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB - 1TB - 3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S - 2Fan

gilopile ... 28.08.2017. 13:52 #638500

Nisam probao taj Samsung SW update.
Ma evo drama se nastavlja :) Ladno mi ne prolazi ni jedan aktivator, ni MS toolkit, ni KMS pico, ny loader by Daz :D

Probao 4 razlicita win7 64Bit, Home premium, pro, ultimate...dok na win 10 64bit prolazi toolkit.
Cela ova prica je da se predje sa 10 na win7.
Djavolji lap.
Kaj mi je delat? Znaci, prvi put da imam problem sa aktivaciom, milioni kompova iza mene. Sta se desava?

imarkovic Re: ... 28.08.2017. 14:32 #638501

Jel si probao iz Safe mod-a? DAZ si pokrenuo sa desktopa (desni klik open as admin)?
MS toolkit i kms valjda ne moze za Win7.

:: Nisam probao taj Samsung SW update
:: Ma evo drama se nastavlja :) Ladno mi ne prolazi ni jedan aktivator, ni MS toolkit, ni KMS pico, ny loader by Daz :
:: Probao 4 razlicita win7 64Bit, Home premium, pro, ultimate...dok na win 10 64bit prolazi toolkit
:: Cela ova prica je da se predje sa 10 na win7
:: Djavolji lap
:: Kaj mi je delat? Znaci, prvi put da imam problem sa aktivaciom, milioni kompova iza mene. Sta se desava

gilopile ... 28.08.2017. 14:54 #638503

Jesam pokrenuo kao Admin, ali nisam probao i safe mod-a.
Ne znam da li ponovo da probam win7 i iz safe mod-a? Mislis da bi pomoglo?

Evo i ubogi Samsung update. Nema ovaj model od milion modela, i svaki priblizni model mi izbaci nekakve AMD graficke i sl. Dakle nebuloza ziva:
http://imgur.com/a/9hqz6
Kakva glupost, izbaci program gore model i S/N i onda opet mora da kopas u pretragu za modelom umesto sam da izbaci, ako nema nek jebeno napise, pusite kurac, nema drajvera za taj model i cao. Samo sam saznao da ovo zanje HR, znaci da je za Hrvatsko tziste i tako sam trazio i uneo serija 3 Cro i opet nema ovog modela.
Znaci ne mogu da verujem koja komplikacija oko ovog sranja.

DPS 13 na win10 mi izbaci da je nasao Intel HD grafiku i glupavi blutut, koji je inace vec i instaliran, ali nece da prodje instalacija ni jednog ni drugog. Pokusao i sam drajver da svucem na desktop i rucno pokusam HD4000 je graficka i opet qurton, kaze nije kompatibilno.

imarkovic Re: ... 28.08.2017. 15:16 #638505

Otkud znas, imao sam par tih gluposti, safe mod je pomogao, zato sto se ne startuju ovi i oni servisi tu.
Probaj i ruski Snappy driver ako mozes, ne vredi da kopas drajver ako ga nema.

:: Jesam pokrenuo kao Admin, ali nisam probao i safe mod-a
:: Ne znam da li ponovo da probam win7 i iz safe mod-a? Mislis da bi pomoglo
:: Evo i ubogi Samsung update. Nema ovaj model od milion modela, i svaki priblizni model mi izbaci nekakve AMD graficke i sl. Dakle nebuloza ziva
:: http://imgur.com/a/9hqz
:: Kakva glupost, izbaci program gore model i S/N i onda opet mora da kopas u pretragu za modelom umesto sam da izbaci, ako nema nek jebeno napise, pusite kurac, nema drajvera za taj model i cao. Samo sam saznao da ovo zanje HR, znaci da je za Hrvatsko tziste i tako sam trazio i uneo serija 3 Cro i opet nema ovog modela
:: Znaci ne mogu da verujem koja komplikacija oko ovog sranja
:: DPS 13 na win10 mi izbaci da je nasao Intel HD grafiku i glupavi blutut, koji je inace vec i instaliran, ali nece da prodje instalacija ni jednog ni drugog. Pokusao i sam drajver da svucem na desktop i rucno pokusam HD4000 je graficka i opet qurton, kaze nije kompatibilno

gilopile ... 28.08.2017. 15:35 #638507

Hvala IM. Ma evo na win10 sam resio sve i to je to.
Ne vredi se ebavati vise. Mrzi me ponovo win7, pa ako ne prodje ni u safe modu, da ga polomim :)
Pozz i hvala ljudi.

imarkovic Re: ... 29.08.2017. 10:55 #638536

Ma nista mu ne fali, mozda jos bolje. Meni licno mnogo fali neka mini verzija Win10, ne bih vise uopste ljudima instalirao mini Win7, koji je vrh. Ne kapiram kako samo onaj Gleison Lima i Rusi prave te mini varijante.

PS sad sam video da je TeamOS izbacio nove verzije 1703 x64 x86 u Lite varijanti :)

:: Hvala IM. Ma evo na win10 sam resio sve i to je to
:: Ne vredi se ebavati vise. Mrzi me ponovo win7, pa ako ne prodje ni u safe modu, da ga polomim :
:: Pozz i hvala ljudi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs