Da li neko ima torrent ka novijoj verziji Win7 x64 SP1 Ultimate ali da nije zarazena i nakrcana glupostima ali da ima drivere za AHCI tipa ICH9/10 i slicne. Dakle neki noviji `oficijelni` ISO sa novijim updatetima i driverima
Hvala :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Windows 7 SP1 X86 X64 AIO 22in1 ESD en-US May 2017 Ja koristim ovu verziju. Samo integriši drajvere, koju želiš. Manja je verzija od oficijelne. Nakon instalacije koristi destroy win 10 spying 1.6 build 722. Završava ti posao. U to sam siguran.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
ali mogao bi preko Windows ISO Downloader da skineš bilo koju `untouched` verziju sedmice, pa da je preko ei.cfg Removal Utility konvertuješ u univerzalnu.
btw, jeste primetili da je MSDN subscriber downloads sakrio izdanja i hasheve majkrosoftovih proizvoda, ne pomaže ni logovanje, sad samo prikazuje ono što vam vaša pretplata dozvoljava (u mom slučaju ništa)
:: Da li neko ima torrent ka novijoj verziji Win7 x64 SP1 Ultimate ali da nije zarazena i nakrcana glupostima ali da ima drivere za AHCI tipa ICH9/10 i slicne. Dakle neki noviji `oficijelni` ISO sa novijim updatetima i driverim :: :: Hvala : :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Kako mi nedostaju ovakve teme i ovakvi razgovori, zbog ovoga sam i pravio naloge po forumima. Ljudi prosto linkuju ka ponudjenim primerima i otkrijes nove stvari koje nisi ni znao da postoje.
Poslao sam ti mail, pa kad mi odgovoris, poslacu ti i torrent.
Nego, ljudi, imate bukvalno na svakom trackeru na kojem ste regularan Windows7, 10 i starije, trazite pod imenom MSDN npr.
:: Aj posalji i meni mail, ako imas link pa da skinem :: :: Hvala :: :: :: Cooltek U :: Intel i5 4670k@4GHz + Thermalright Silver Arro :: ASUS Z97 GRYPHO :: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE :: Gigabyte GTX 960 min :: SSD Kingston 240GB+Samsung 2 TB F :: Dell U2412 :: Logitech MX518+Gamdias Herme :: ::
Od novijih verzija oficijelnih nemam više spisak svih kb koje treba izostaviti iz instalacije. Bilo ih je 11 do aprila, ali sada više nemam vremena za to. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.