Dobra noc, u nekom prebijanju dugova dobio sam ovaj laptop iz naslova, reinstalirao sam ga, bio neki win7, opet na win7 ali problem su drajveri za sedmicu, na njihovom sajtu nisam moga ih naci, znate li neki sajt gde cu lako skinuti drajvere za njega naravno bez placanja i instaliranja tamo nekih programa i sl. Unapred hvala na pomoci!
:: :: Dobra noc, u nekom prebijanju dugova dobio sam ovaj laptop iz naslova, reinstalirao sam ga, bio neki win7, opet na win7 ali problem su drajveri za sedmicu, na njihovom sajtu nisam moga ih naci, znate li neki sajt gde cu lako skinuti drajvere za njega naravno bez placanja i instaliranja tamo nekih programa i sl. Unapred hvala na pomoci!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.