Prvi put dobijam ovako nesto putem update (bez KB oznake) Intel-System 3/13/2016 12:00:00AM-11.0.0.1010 3MB Realtek Semiconductor Corp.-Media 11/8/2016 6.0.1.7892 100mb Jel zna neko sta je ovo?Ovo drugo uopste nemam u kompu.
8.1 64bit.OK mozda ali ja nemam Realtek ali ovo za Intel prvi put vidim.Izlazilo je i ranije meni nekih nepoznatih update-va,ali su uvek imali KB pa broj.Ovo sad nista.Ako se nesto zezne kako da ih deinstaliram.Da bude jasnije. http://bit.ly/2hkt4E9
Predji na X, kao i ja, tj. kao i sav normalan svet (hahahaha)
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Pobegao brale ko sto velis...Hide i ode u zaborav.I ovaj microsoft prolupao skroz...... :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: ::
Intel ne znam koji je to driver (i da li je u opste driver) nije nista izbacivao skoro. Realtek jeste audio driver i ako ti je to na ploci iz potpisa, onda ne kapiram kako si mogao da dobijes ponudu za to. Mozda neki treci uredjaj koji si ubacivao u komp.
Inace sto se tice svih drivera, ne preporucujem da se skidaju preko Windows Updata, oba blokiraj i skidaj drivere kao i do sada kako si.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.