Ova pogavstina od sistema mi opet ne da mira a mrzi me da gubim ceo dan i reinstaliram na win 7 .
Odjednom unazad dan dva, cim upalim komp zauzece cpu-a je 20-30 % vece nego inace .
u task menageru te procente je pojeo ` Microsoft Windows Operating System `. Kad odem na more details, to je neki ctfhost.exe , end taskujem ga i sve se vrati u normalu.
Apsolutno nista novo nisam instalirao niti menjam na sistemu.
@Ognjeni Nije to samo kod desetke. Na poslu mi se dešavalo da mi celo jedno jezgro `jede` ctfhost na sedmici.
Skini odavde proces eksplorer https://download.sysinternals.com/files/ProcessExplorer.zip Raspakuj, startuj i nađi ctfhost ili koji god proces ti vuče resurse, desni taster pa Properties, u Services tabu ćeš videti koje sve servise koristi taj host/proces. Ne moraš da ih ubijaš sve, vidi da li ti je neki sumlnjiv pa ga eliminiši, ali najverovatnije će biti ovo što je Vladarko rekao tj. da je u pitanju apdejt servis.
DaSick Uradio sam to i vidim da se nalazi u nvidia folderu pod svojim ctfhost folderu. Izgleda da je Moondoggie bio u pravu, bitocoin miner 90 % . Eto ti sad mocni kaspersky, beskoristan si kao i sam win 10
Samo mi nije jasno kako, nista zivo nisam instalirao odavno. Igram jednu te istu igru vec mesecima, original sa steama.
:: DaSick Uradio sam to i vidim da se nalazi u nvidia folderu pod svojim ctfhost folderu. Izgleda da je Moondoggie bio u pravu, bitocoin miner 90 % . Eto ti sad mocni kaspersky, beskoristan si kao i sam win 10 :: :: Samo mi nije jasno kako, nista zivo nisam instalirao odavno. Igram jednu te istu igru vec mesecima, original sa steama. :: :: Skontajte ovo :: :: https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=4531388267&photo_id=945072689 :: :: kaspersky kaze, not a virus...samo je obican bitcoin miner. lolol... E moj kaspersky, shift d-e-l-e-tovan si
Eh ti Zeleni drajveri i ostale superiorne tehnologije
17.11.2016. 16:55
status: user broj poruka: 6102
Zelembaći su sa novim drajverima na poklon od nVidije dobili neku telemetriju (o čemu se radi nije me zanimalo). Uglavnom, videh skoro razne tutorijale kako da se isključi, jer očigledno pravi neka sranja. Možda je kod tebe to u pitanju, jer ako je bitkoin majner, onda je neki ultra glup, kad je napao zelenu kartu.
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
Moras da vidis u task menageru t.j resurs monitor sta najvise zauzima CPU i onda da ukantas taj servis na manual.Moze da bude i trojan mada zbog win 10 ne verujem da se nakacio. :: :: Nije do updejta, koji to update uzima 30 % od cpua na svakom startovanju ? Vec je na manuel, potvrdjeno je da je bitcoin miner
:: :: Nije do updejta, koji to update uzima 30 % od cpua na svakom startovanju ? Vec je na manuel, potvrdjeno je da je bitcoin miner Kod mene na poslu je bio winupdate servis. Jedno jezgro potpuno zauzeto, a ostala tri kuliraju Win 7 x64. Od trenutka kad upalim komp dok ne zaustavim servis iz proces eksplorera.
:: :: Pa pisao sam bas o tome gore, Dasyck mi je rekao gde preko process explorera i nasao sam postovao sliku da je bitcoin mine Ne možemo da vidimo sliku. Napisao ti je Srđanac da ne može da se pristupi tvom albumu.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.