Da li neko ima link/torrent za poslednji/najnoviji XP SP3 32bit ali da je genuine/untouched/official kako god :) tj. proveren a ne neki black, white i sl.
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Da li neko ima link/torrent za poslednji/najnoviji XP SP3 32bit ali da je genuine/untouched/official kako god :) tj. proveren a ne neki black, white i sl :: :: Hval :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
U nekom repozitorijumu oeiginal, poslednja verzija CDa sto je prodavana,samobu isp image. Sve sljaka
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Nasao ga pa cu da probam, a pored njega na warezu ima neki VL 2016 x86, skidam ga da probam. Mada, ovaj koji sam slao ljudima postoji godinama i samo njega uvek instaliram, radi bez greske i stabilno, iako nije untouched, ali meni znaci kad ne moras 2x na dan da kucas S/N.
Drugu varijantu za slabije PC-eve performance edition sam odvojio poslednji koji je napravljen, i kao trecu varijantu x64 untouched sa SP2, imam i verziju na koju sam integrisao SATA/AHCI drajvere za Z-intel chipset, jer normalna verzija nije htela da se instalira zbog nedostatka drajvera.
:: Windows XP Professional x86 SP3 VL with updates on 1.11.201 :: 699M :: Mama svih XP- :: :: Ako si voljan da probas, a ne mozes da nadjs, javi da ul :: :: :: @knele88 :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.