Neko mi je upao preko gore navedenog program u računar bez mog znanja, bez prethodnog kontakta sa mojim računarom jer je sistem stavljen dan ranije.... Kada sma primetio crveni uzvičnik dole na programu i zamrznut miš isključio sam ga i kasnije je bilo sve ok.
inače sam windows koristnik ai sam rešio da probam par distribucija linux-a čisto da vidim šta i kako. Trenutno je instaliran Linux Mint 18 64bit
p.s. Da li su kontakti u mom nalogu na Teamviewer-u ugroženi ili je to direktan upad na moj komp jer nisam bio prijavljen?
Pazi, ja sam nalog na TV napravio da bih uvek imao istu sifru na moj komp, e sad da li si ti to isto uradio i neko ti skapirao sifru? Ako jeste, onda je takodje imao pristup svim racunarima koji su povezani na taj nalog.
onda može preko sajta da se prijavi i da snimi sve kontakte iz naloga. Ne znam da li si negde imao stalne - personalne šifre, ali ako je isto mogao to da snimi...
Preporučujem ti da promeniš šifru na nalogu, zatim da vežeš za nalog samo one uređaje koje ti koristiš kao i da promeniš stalne lozinke na klijentskim računarima.
Nije on mogao da upadne preko sajta, tj bar koliko sam ja mogao da iskontrolišem , nema nepoznatih aktivnosti uopšte a i dobijam mejl svaki put kada imam aktivnost preko sajta da dodelim dozvolu za određeni uređaj. Meni je izlgleda direktno upao u računar, nije teamwiever ni bio prijavljen samo pokrenut....
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.