Ovako, u pitanju je OS W10 kao sto pise u naslovu, a problem je sto na odredjenim ikonicama ne mogu da pritisnem desni/levi klik. Da ne bih objasnjavao previse, evo screenshot taskbara sa objasnjenjem sta NE RADI na pomenutoj ikonici. Plavom bojom ne radi desni klik, a crvenom levi. http://prntscr.com/c8uu4n Desni klik ne radi i na bilo kom drugom programu da otvorim, znaci ne samo skype/chrome/file explorer. Trazio sam neka resenja na netu vec, i naisao na neka sa powershellom, medjutim kada otvorim powershell (kao admin), on ga otvori, ali ja ne mogu taj prozor da prebacim da bude aktivan, ni levim klikom na njega u task baru, a ni uz pomoc alt+tab.
Da li je neko imao slican problem? Hvala unapred na pomoci.
edit: U pitanju je laptop Acer 5750G (i3 2350m, 630M, 4GB rama)
Probavao sam gasenje/paljenje/restart, sve, vec dva dana, i to sto sam nalazio na netu, medjutim update je uradio svoje, ko zna sta je bilo zakucalo... Sad je ok sve sto se tice ikonica, al` i dalje ne mogu da stavim powershell kao aktivan prozor kada otvorim.
Hvala na odgovorima u svakom slucaju. Taj problem je resen, a za powershell cu jos ovih dana proguglati. Poz
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.