Naime, u WIN10 start ikonica pobeli i kada kliknem na nju samo zavrti kruzic i nista se ne desi. Desni klik na nju otvara onaj meni ali ne znam kako da udjem u programe. To se desilo posto je malwerbytes odradio skaniranje. Nije mi bila ukljucena opcija restore tako da ne mogu da ga vratim unazad. Pomagajte hocu nazad start meni. Zahvalan.
Već par dana mi pravi Win10 probleme. Počelo je sa bsod-om i nvsyst-nešto.exe, još jedno đubre od drajvera iz nvidia kuhinje. Jutros zatekao bele ikonice, odradio system restore, nakon toga vratio starije grafičke drajvere, za sad radi normlno.
Pošto nemaš opciju sistem ristor, probaj da odeš na start meni/settings/update&security tu češ naći opciju `Reset this PC` i `Advanced sturtup`.
Reset this PC će ti dozvoliti da izabereš koje aplikacije hoćeš da zadržiš onda će reinstalirati Win i ostaviti ti te aplikacije.
Advanced startup će ti nakon restarta između ostalog ponuditi da pokuša da popravi PC (Startup repair), Syst restore, Go back to previous build, itd... Ako ni ovde namaš opciju Syst. Restore, pokušaj sa popravkom PCa ili Go back to previous build... Reset this PC bih ostavio kao poslednju mogućnost, pošto će verovatno tražiti butabilni usb ili cd sa instalaciojom Win-a, nemoj da me držiš za reč pošto nisam siguran ali mislim da je tako bilo sa Win 7.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647107. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.