Max memory overclock available on Radeon RX 480 being too low in Radeon WattMan has been resolved. Overwatch™ may experience an application crash on some Radeon™ RX 480 configurations when using AMD Crossfire technology mode. The Division poor Crossfire scaling may be experienced in some low resolution configurations when using AMD Crossfire technology mode. DOTA2™ may experience lower than expected performance when in AMD Crossfire mode. Radeon Settings may not report the correct Vulkan™ driver or API version information. Firefox™ may experience an application crash when hardware acceleration is enabled for content playback. Low frame rate or stutter may be experienced Wolfenstein®: The Old Blood™ on Radeon™ RX 480. Updating drivers through Radeon Settings may sometimes fail with an error message.
Inace imao sam prilican broj problema sa time u skorije vreme, a i primetio sam da su ljudi otvarali teme, pa rekoh da podelim onima koji ne menjaju drivere cesto.
Nemaju samo problema sa novijim. Imaju i sa starijim. Npr. par korisnika koji odbijaju da pređu na win7 ili 10, tj. korisnici XP-a imaju problem da neće da pusti u bilo kojem pretraživaču YT, nakon instalacije, bilo koje verzije Google Chrome-a. Gnjavio sam se par dana i na kraju sam odustao. Dešava se i na Win 7 isto u zadnja 3 dana, ali se može zaobići.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Jesi li probao najnovije verzije Chromium-a/ portable, ili matorije? K-meleon, GNU IceCat, Seamonkey. K-meleon je ruzan do bola, ali je optimizovan da radi brzo na sporim masinama, Seamonkey isto radi fino, meni je simpa jer ima zvanicnu temu koja izgleda kao Mozila 1.0, ne postoji lepsa tema.
:: Nemaju samo problema sa novijim. Imaju i sa starijim :: Npr. par korisnika koji odbijaju da pređu na win7 ili 10, tj. korisnici XP-a imaju problem da neće da pusti u bilo kojem pretraživaču YT, nakon instalacije, bilo koje verzije Google Chrome-a. Gnjavio sam se par dana i na kraju sam odustao :: Dešava se i na Win 7 isto u zadnja 3 dana, ali se može zaobići :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.