ljudi pomagajte...crkla mi ploca na laptopu asus x501a, nadjem polovnu koja nije niti grejana niti cackana i sklopim sve kako treba ali posto nema dvd citac napravim butabilni flesh sa vin764bit profesional...sve lepo ide do restarta a posle mi izbaci ovo sto se vidi na slici
na ploci trenutno nema nista,cak sam i wifi karticu skinuo ali se opet pojavljuje isti text...sad sam probao i win 7 32bitni i opet isto...sta moze biti problem?
U sustini mnogo treba da se objasnjava, ali sa elementarnim znanjem engleskog odgovor ti je vec na prvoj stranici. Trebalo bi da `prevaris` microsoft i Asus zajedno, jer su forsirali windows 8 tada...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Samo skini drugu verziju windowsa, ta je malo korumpirana ili poluispravna, isto shajze sam imao na par desktopova gde je samo drugi skinuti windoJs resio problem.
Resio sam problem tako sto sam instalirao win8 profesional...definitivno ima neka zackoljica za dizanje win 7. hvala ljudi na pomoci, znam da nisam resio problem ali sam bar uspeo da dignem win :)
Fles BIOSa bi ti resio problem. Bolje da si mu stavio X.
El Capitan
:: :: :: Resio sam problem tako sto sam instalirao win8 profesional...definitivno ima neka zackoljica za dizanje win 7 :: hvala ljudi na pomoci, znam da nisam resio problem ali sam bar uspeo da dignem win :)
probao sam i win7 32bitni profesional i 64bitni ultimate i isto se desava...nebih da vise eksperimentisem i od gotovog napravim veresiju, kakve sam srece uvek nesto iskomplikujem pa posle bijem glavu o zid, ovako je najlakse i najbezbolnije...sad cu update na win10 pa dokle izdrzi zahvaljujem se svima koji su se trudili da mi pomognu...ovi saveti ce sigurno nekome biti od velike pomoci!
:: Fles BIOSa bi ti resio problem. Bolje da si mu stavio X :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: :: :: Resio sam problem tako sto sam instalirao win8 profesional...definitivno ima neka zackoljica za dizanje win 7 :: :: hvala ljudi na pomoci, znam da nisam resio problem ali sam bar uspeo da dignem win :)
:: Ima, veruj mi. Potvrdjeno u praksi, dok su se jos mogli kupiti kod nas. :: :: :: El Capita :: :: :: Ovo nema veze ni sa biosom ni sa vezijom Windowsa :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647107. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.