TOTAL COMMANDER ULTIMA PRIME...radi na XP64, zagarantovano. Mada, XP 64 ima emulaciju za 32 bitne programe, tako da ne shvatam zašto ne radi kod tebe???
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Ja imam 64-bitnu Vistu i koristim poslednji total comander(mislim da je verzija 7.1), i radi super, a i pre njega sam koristio stariju verziju 6*** i ona je radila, stvarno mi je cudno kako ti ne radi, eto, ako nisi probao sa najnovijom verzijom, probaj.
П.р.о.б.а.ћ.у. У.л.т.и.м.а... А. и.н.а.ч.е., ј.а. н.и.с.а.м. н.е.к.и. с.т.р.у.ч.њ.а.к. а.л.и. с.в.е. ш.т.о. м.и. т.р.е.б.а. н.а.ђ.е.м. `г.у.г.л.а.њ.е.м.`, п.о. п.р.а.в.и.л.у. с.а.м.о. у.к.у.ц.а.в.а.м. п.о. и.с.т.о.м. с.и.с.т.е.м.у. - download `ime onoga što tražim` torrent
Neverovatno je ali sve je tu, sada već danima skidam Vistu 64-bit sa demanoida? tako se zove? a nisam učlanjen već sam samo skinuo torrent sa nekog sajta.. tako sam našao i WinXP SP2 64-bit
Verovatno su ti poslali link za aktivaciju ali je zavrsio u SPAM folderu.
Ako koristis GMail onda je u SPAM folderu, na YAHOO-u pogledaj u BULK folder a ako koristis mail na nekom od nasih proslavljenih provajdera onda cesto nema pomoci, njihov mail su vredni domaci antispam filteri `procistili` pa zbog brige o korisnicima ne daju ti mogucnost ni da budes obavesten da je bilo kakva poruka stigla a narocito da sam odlucis o njenoj sudbini.
Napravi mail nalog na https://www.yahoo.co.uk i necem imati problema, sve poruke mozes da primas i saljes preko Outlook Express-a ili nekog slicnog programa posto ovaj deo Yahoo-a podrzava SMTP i POP3 protokole.
Kod Beotela mozes sam da odredis nivo spam filtera... Mozes da ga iskljucis. Stize obavestenje gde je koja posta zavrsila. Mozes svoje filtere da pravis. Mozes da izlistas postu sa bilo kog provajdera preko pop3 ili webmaila.
::a ako koristis mail na nekom od nasih proslavljenih provajdera onda cesto nem ::pomoci, njihov mail su vredni domaci antispam filteri `procistili` pa zbog brige o ::korisnicima ne daju ti mogucnost ni da budes obavesten da je bilo kakva poruka stigla ::a narocito da sam odlucis o njenoj sudbini.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.