Kako da resim problem igranja igrica na Win Vista Ultimate x86 ? Imam X1950 pro, i nemogu da pokrenem ni jednu igru zbog DX10 (koji je vec na Visti),jer sam cuo da moja kartica ne podrzava DX10? Hvala
Ti imas Vistu koja je 32 bita Ja sam na 64 bita i imam 7950GT ( DX9 ocigledno ) i sve radi normalno 1950 jeste DX9 al to nema veze igre treba da ti rade na Visti..
Ma ja sam imao problema sa 4 demo igre dok ih pokrenem na Visti sve sam moro da google-ujem Prvo ponove instliraj DirectX sa nekog diska a drugo mozda treba crack ili jednostavno vidi na google mozda je do Viste ali do DX10 kompatibilnosti nije to je sigurno
Ništa strašno, samo instaliraj novi driver za grafičku kartu, a što se tiče directx-a i njega bi trebao da osvežiš, ali ti Vista neće dozvoliti da instaliraš directx9 pošto već postoji novija verzija na njemu, tako da moraš da nađeš directx10.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.