Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Pun ekran kod win 7
STRANA 1 OD 1
jovancic Pun ekran kod win 7 04.01.2016. 18:50 T62726

status: user
broj poruka: 226
Pozdrav svim forumašima i Srećna Nova 2016!!!!

Da li neko zna caku, i da li postoji, kako da se pri startovanju nekog programa otvara odmah pun prozor?

Hvala unapred,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Koji program t ekonkretno muči??? 04.01.2016. 21:18 #610936

broj poruka: 3742
Pri prvom paljenju otvoriš ga na preko celog ekrana. Posle gašenja svaki program bi trebao da zapamti u kom `položaju` je bio poslednji put i da se otvori u istom.
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

jovancic Re: Koji program t ekonkretno muči??? 05.01.2016. 13:00 #611053

Neće `stoka` - ni PCBERZU na primer!!! Negde sam našao Ctrl+Exit, međutim, ni to ne radi.
U svakom slučaju, hvala i sve najbolje u 2016.
Pozdrav, JM

:: Pri prvom paljenju otvoriš ga na preko celog ekrana. Posle gašenja svaki program bi trebao da zapamti u kom `položaju` je bio poslednji put i da se otvori u istom
:: support normalit
::
:: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
Srdjanc ... 05.01.2016. 13:07 #611055

broj poruka: 3106
Pazi, polozaj prozora se pamti u logovima negde u windowsu (ne znam gde).
Programi poput CCleanera mogu ih obrisati.
Da ne brises sam ta podesavanja mozda?
jovancic Re: ... 05.01.2016. 13:22 #611056

Radilo mi je sve dobro do pre neki dan. Iz favorita sam hteo da nešto izvučem i napravim ikonicu na dektopu. Malo sam suzio prozor da smestim ikonicu, i nakon toga, većina prozora koje otvorim bivaju smanjeni. Međutim, FireFox, IE, Excel, WP i još neki rade normalno.
Na primer: PCBERZA, Fejsbuk, Krstarica i još neki, otvaraju se u smanjenom prozoru!? Nisam probao da restartujem PC. Idem sad, pa ako je uspelo, javiću!

Jok! Nisam uspeo! Al` naći ću mu ja Ahilovu petu!

:: Pazi, polozaj prozora se pamti u logovima negde u windowsu (ne znam gde).
:: Programi poput CCleanera mogu ih obrisati
:: Da ne brises sam ta podesavanja mozda?
pegasus89 Re: Re: ... 12.01.2016. 00:45 #611596

broj poruka: 38
Da li ti misliš na programe ili na URL prečice, to jest prečice koje imaš na desktopu, a koje direktno vode do određenih sajtova?

Ako je u pitanju ikonica za pokretanje programa, a ne URL prečica, onda idi desnim klikom na tu ikonicu, pa na Properties. U novootvorenom prozoru ćeš videti opciju `Run:` pored koje stoji `Normal window`. Promeni vrednost u `Maximized` i od tog trenutka će ti se program otvarati sa maksimalnom veličinom prozora.

Nisam baš siguran da si na to mislio, ali želim da pomognem.

:: Radilo mi je sve dobro do pre neki dan. Iz favorita sam hteo da nešto izvučem i napravim ikonicu na dektopu. Malo sam suzio prozor da smestim ikonicu, i nakon toga, većina prozora koje otvorim bivaju smanjeni. Međutim, FireFox, IE, Excel, WP i još neki rade normalno
:: Na primer: PCBERZA, Fejsbuk, Krstarica i još neki, otvaraju se u smanjenom prozoru!? Nisam probao da restartujem PC. Idem sad, pa ako je uspelo, javiću
:: Jok! Nisam uspeo! Al` naći ću mu ja Ahilovu petu
:: :: Pazi, polozaj prozora se pamti u logovima negde u windowsu (ne znam gde).
:: :: Programi poput CCleanera mogu ih obrisati
:: :: Da ne brises sam ta podesavanja mozda?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs