A jesu dosadni majke mi moje... 3 dana bio miran i evo vec 4.-tog januara tekuce godine poceo da smara... Naravno, mora se puknuti po X-u da bi se eksproprijacija zaustavila... E moj de-be-ku-pe sto nisi ucio kako se vozi Ubuntu, sad se ne bi sekirao, mozda malo ide smaranje sa ext4 i onim ludilima za particionisanje, mozda malo mrzim JUNIKS (niti sam ga ikad voleo), ali jbg, zar OS/2 i DOS nisu bazirani na UNIX-u? Ain`t or not?
Sto na ovoj masini jesam posedovao Win8, i radila je u UEFI odnosno onom demonskom modu, pa sam morao u Bajosu da ga spustim na Ligasi ne bi li se digo Win 7... I sad ako puknem apgrejd tu Њиндоњс Тен ima da se ispisam u usta svemu sto mi je na HDD-u... Naravno, bitno je da je yayarama iz Makroshita stalo da naberu sto vise zelenih papirnatih bezvrednih troskova stampe nego sto ce da u`enjaju ljudima lapatopa i deska :) E moj Debilu Gejts... pardon GEJts
A da ga puknem na cistaka, preko Win 8.1 ne pada mi znaci na pamet, niti bih mucio zver da trosi ama ni jedan pikovat i atoamper struje na instalaciju ovog prodanog sistema!
Srećna i tebi nova godina :) Probaj što kaže Srđanac ili jednostavno obriši neki nevažni update i isključio autoupdate. Jer, kako tvrdi Micro$oft, moraš da imaš sve updateove kako bi mogao WIN10 da instaliraš. Rešenje ako si ti je već poptuno updateovan win 7 onda jednostavno izbriši neki i neće moći da se instalira. Meni to pomaže na win8.1 i na još nekoliko kompova gde sam instalirao, niko nije dobio ponudu za win10 :)
`The trace is new and your sweat is dripping onto the bridge, your warm blood I don`t see you I only smell you I feel you a predator roaring with hunger I scent you many miles away`
ce ih izede bilo koji linux-ic .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.