Da li neko zna koliko konkuretnih VM masina (Linux + Win) podrzava W10?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ti imas W10 i hoces Hyper-V..? Pitas koliki broj virtuelnih masina podrzava Hyper-V u Windowsu 10, ako sam dobro razumeo? Recimo da jedna azdaja od servera od par stotina GB rama ne moze da isprati broj masina koje mogu da se napakuju na njega. Ali, mogu da navedem primer za ESX, za Hyper-V nisam siguran da bi on to izdrzao, ne znam sa koliko masina su ga testirali, i ne znam da postoji uopste zahtev za vise od broja ~50. :)
Dalje, Windows10, pa u njemu jos Hyper-V, ako treba za vise od 5 masina, to mi je malo klecavo, nepouzdano. Server sa Hyper-V je vec druga prica, eventualno server sa Hyper-V hipervizorom. Ali, ja sam opet ubedjen da drugi hypervisor, kao sto je ESX koji je specijalizovaniji od windows-ovog je bolje resenje.
Ako sam uopste razumeo pitanje, formulisao si ga malo zagonetno
:: Da li neko zna koliko konkuretnih VM masina (Linux + Win) podrzava W10 :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647586. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.