Ovako. Instalirao sam Knoppix 3.4 (Debian) na HD. Što se instalacije tiče sve je u redu. U kompu imam Smart Link 56k Voice Data Fax modem SL 2800. Odakle da skinem drajvere za linux i koje, i kako da ih instaliram !??????
P.S.
Pošto nemam iskustva u vezi sa Linux OS, treba mi detaljno (postupno) upustvo!
Stavi najnoviju verziju Knoppix-a... Ako on nema drajvere za njega (a tesko da ce se to desiti sem ukoliko nije u pitanju neki krs od modema koji se skoro pojavio) onda idi na https://www.linmodems.org pa potrazi tamo...
U principu, danas vise nije toliki problem sa softmodemima i Linuxom... Nekada davno sam morao da prekompajliram i kernel i da kompajliram drajvere uz mnoga patchovanja i slicne zaj*bancije, a sada uglavnom installer sve odradi sam :)
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.