kolega mi je doneo laptop hp 250 g4 daa mu inst win7 x64.Instaliram sve nekako jer sam se mucio sa driverima.Pitanje je:nemam driver za network controller neki sm bus itd.nasao sam za internet i radi internet i uparvo pisem sa njega ali kad trazi online sve drivere ne nazizi ih uopste...takodje usb ni jedan ne prepoznaje jer nema drivere.Isao sam na sajt od hp i skinuio sve moguce drajvere i nista...Ni jedan ne valja.Sta da radim?
Ne razumem,nov laptop i ne daju cd sa drajverima sa njim...Uspeo sam nekako.Desavalo mi se da pocne skidanje drajvera i stane na pola!Skinuo sam nekoliko drivera i nece pokrene instalaciju i to je to,nista se ne desava.I nekako sam uspeo da instaliram odjednom je pocelo i to je to.Ali ne mogu da verujem da ne dobijes cd sa drajverima uz nov proizvod!
Naročito politika da se oteža/onemogući instalacija Win7.
Drajvere obično skidam sa sajta proizvođača čipa (Realtek, AMD, Intel itd) i često su bolje rešenje nego ono koji se nalaze na podršci proizvođača uređaja.
Nemam ništa protiv novijih OS, ali ako je neko navikao i teško se odvikava nema potrebe da mu naturaš novi, premda bolji, drugačiji proizvod.
Jedino moze zato sto neka podesavanja nije moguce uraditi na njima? Kao na primer da ti desktop ne zauzima toliko VRAM, da se u W8 ne moze slucajno `polomiti` desktop da je pola normalno a pola metro, u W10 da Alt-tab iz igre lepo prebaci na desktop itd...
Inace ja koristim W8.1 i fino mi je.
:: Win8 i 10 mi nikako ne odgovaraju,nznm zasto ::
Postoji mogucnost da za taj OS ne postoje drajveri za win 64bit...Evo ja muku mucim na jednom HP250 G3 sa usb-ovima za win 7 32bit (mora 32 bit) - jedan usb mi radi - druga dva ni da cuju...inace usb-ovi su radili par dana i onda posle nekog updatea ni da cuju...a ne mogu da rusim sistem...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.