Na jednoj mašini mi forsira upgrade na Windows 10 sa Windows 7 iako sam hideovao ona dva KB-a 303558nešto i još jedan KB 292nešto, i čak sam hideovao update to windows 10. Šta da radim... Ni na jednoj sedmici mi to nije do sada radio, skinuo sam neki program ne mogu da se setim koji disableuje sve živo u vezi 10tke ali džabe kad mi pogasi ostale apdejtove koje želim a ne želim 10tku!!! Šta da radim, prekopao sam ceo internet...
Dakle štiklirano je ono što ja ŽELIM da apdejtujem (apdejtovi za ofis 2013 i windows apdejtovi), i ponavljam HIDEovani su ovi KBovi i Upgrade to Windows 10... Evo na mašini sa koje kucam sam to uradio 3 puta, sećate se onog problema kad mi je stajao znak uzvika kod Shut Down, bila je tema pre kojih par nedelja... Ali sad ga gura na silu pa ga gura i neće da jebeno odjebe ni na koji način...
MOLIM VAS ZA NEKI KONSTRUKTIVNI ODGOVOR ŠTO PRE, GORI KOMP BEZ VEZE, VEZAN SAM TEAMVIEWEROM SA NJIM... guglam, smaram se, ali rešenje ne nalazim još uvek
Na sta ti gubis vreme.. Meni samo jedno izasao da li zelim W10, update od par gb-a, preskocio ga, probao da ga hide, opet je bio tu i onda je nestao. update-ujem i dalje komp, sve radi savrseno, kod sata stoji ono sranje da mogu da ga ubacim i to je to.
Ne znam sta ste ozraceno toliko od W10, da l` ces sutra ili za pola godine, ubacices ga kad tad.. Kako pola sveta, tako cu i ja, samo da legne ssd. :P
:: Na sta ti gubis vreme.. Meni samo jedno izasao da li zelim W10, update od par gb-a, preskocio ga, probao da ga hide, opet je bio tu i onda je nestao. update-ujem i dalje komp, sve radi savrseno, kod sata stoji ono sranje da mogu da ga ubacim i to je to. :: :: Ne znam sta ste ozraceno toliko od W10, da l` ces sutra ili za pola godine, ubacices ga kad tad.. Kako pola sveta, tako cu i ja, samo da legne ssd. : :: :: Sad se opusti i uzivaj. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
dade,... al onu stvar... onako bozanski od 25 cm sa obimom od 10 cm, da ti probije shupak da kenjash ko grlica... aj da ga pustim da skida te fajlove za Win10, ne moram da mu dopustim da ih instalira... a u medjuvremenu gugling
Sranje se nije instaliralo... Posteno sam se iznervirao bez veze, pratio razne sajtove, uputstva, skidao sve i svasta, i na kraju se taj famozni idiotski OS nije instalirao, samo apdejtovi za ovo sto sam naveo u prvom postu
Nesto si pogresno uradio sigurno, jer ja sam na osmici hide-ovao taj update i kod kuce na sedmici takodje i to radi, e samo sto ja ne radim kod kuce update windows-a, ali na poslu da i hide-ovao sam samo taj update, pre neki mesec i nisam imao vise problem sa glupom ikonicom. Nesto si propustio.
:: Na jednoj mašini mi forsira upgrade na Windows 10 sa Windows 7 iako sam hideovao ona dva KB-a 303558nešto i još jedan KB 292nešto, i čak sam hideovao update to windows 10. Šta da radim... Ni na jednoj sedmici mi to nije do sada radio, skinuo sam neki program ne mogu da se setim koji disableuje sve živo u vezi 10tke ali džabe kad mi pogasi ostale apdejtove koje želim a ne želim 10tku!!! Šta da radim, prekopao sam ceo internet.. :: :: :: http://www.howtogeek.com/228551/how-to-stop-windows-7-or-8-from-downloading-windows-10-automatically :: :: Ovaj GWX CONTROL PANEL SAM SKINUO, ne pomaze.. :: :: Dakle štiklirano je ono što ja ŽELIM da apdejtujem (apdejtovi za ofis 2013 i windows apdejtovi), i ponavljam HIDEovani su ovi KBovi i Upgrade to Windows 10... Evo na mašini sa koje kucam sam to uradio 3 puta, sećate se onog problema kad mi je stajao znak uzvika kod Shut Down, bila je tema pre kojih par nedelja... Ali sad ga gura na silu pa ga gura i neće da jebeno odjebe ni na koji način.. :: :: MOLIM VAS ZA NEKI KONSTRUKTIVNI ODGOVOR ŠTO PRE, GORI KOMP BEZ VEZE, VEZAN SAM TEAMVIEWEROM SA NJIM... guglam, smaram se, ali rešenje ne nalazim još uvek
Ni meni nije jasno zasto bezite od te X. Ajd da je losija od 7, ali nije. Realno je osetno bolja. I jos, povrh svega, sada ili za 6-7 meseci, koj je je.ena razlika? Moracate da predjete na X svakako... Jes` da je meni lako da ke.jam sa El Capitana i iOSa, ali svakako sam upravu. Upravo zavrsavam upgrade na 4 nova laptopa sa 8.1 SL na X SL i sve fercera kao sat.
@iMarkovic - brate nisam nista pogresio, i nakon skidanja ona dva KB-a ikonica se pojavila opet pa sam skinuo onaj program da se ne ponavljam vise, njime je ubio, ubio windows update cache, otvori ga pa vidi cemu sluzi mozda ti zatreba, koristan je link
@ZooLoo - Dovoljno me `ebo Win 8.1 dok nisam provalo neke fore i fazone, tek 10tku necu da stavljam dok ne vidim kako fercera u realnom radu, ali posto braca Microsoftdzije skupljaju informacije o instaliranim programima i verovatno se spremaju kad tad da ih poukidaju - PALJBA ZNACI do daljnjeg, dok bugari to lepo ne ispeglaju kako su peglali do sada sve drugo od Windoza. A sto se tice hajdovanja apdejta za 10tku - uradjeno 3 puta danas - al ovaj ga je gurao pa ga je gurao a pukom srecom nije napravio ni Windows~BT folder niti ista drugo, provereno sa onim GWX programom sa linka iz prvog posta.
@VMARC Apple decace, uz duzno postovanje, instaliraj ako oces i Windows 3.11 na te laptopove, rekoh necu 10 i necu, pogotovo necu na silu. I ako treba oboricu sistem i reinstaliracu ga samo da se ne pojavi to sranje vise. Kad budem hteo da ga instaliram skinucu ga sam i instalirati, ali tek kad ga blgarite ociste od spijunskih programa i ostalih gluposti koje je Bil Debil implementirao u svoje najnovije cedo. Furacu 7micu dokle god budu izlazili apdejtovi za nju, tj dok ih vnago iz MS-a ne ukinu i dok prestane podrska koja vazi cak i za XP (povremeno se instalira neki update).
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.