Svi znamo da MS nadgleda korisnike itd i necemo o toj prici. Pravim ovu temu zato sto necu da se nadogradjujemo na predhodne W10 teme koje su i opsirnije nego pravim ovu sa uzom tematikom.
Instalirah juče najnoviju Fedoru da je probam kad ona me nije ni pitala gde sam ili bar približan lokalitet, prva mapa koju sam otvorio zumirala pravo u moje dvorište. O smart telefonima da se i ne priča, bili bi neupotrebljivi bez potpunih informacija o korisniku. Ko zna gde sve to završava. Kod MS-a bar znaš na čemu si, malo čalabrcne NSA, malo FBI a ostali šalju reklame i to je to. Imaš programa za neutralisanje `špijuniranja` 10ke jednim klikom ali kada sve pozaključavaš (a pitanje je koliko koristi od toga) 90% od upotrebljivosti 10ke nestane. Sve su to priče za malu decu i paraonike.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.