Bitno je da je ojadjen, tj da nema nepotrebnih aplikacija, dodatnih drajvera isl. Nesto kao original ali bez programa (npr onedrive itd). Pre par godina sam ovde video win 7 poor edition, tako nesto mi treba ali za windows 8.1
:: Bitno je da je ojadjen, tj da nema nepotrebnih aplikacija, dodatnih drajvera isl. Nesto kao original ali bez programa (npr onedrive itd). Pre par godina sam ovde video win 7 poor edition, tako nesto mi treba ali za windows 8. :: :: Dajte mi savet koji win 8.1 traziti?
a trebalo bi da bude kažnjivo i postavljanje linka ka benčmarku od nekog tamo I5 procesora u okviru poruke :-P
Odvoj, bajo taj link dva-tri reda od teksta poruke dako da, ako nekoga slučajno ne zanima koji ti procesor imaš u mašini - ne mora da pomisli da je to nešto vezano za poruku i ode na taj sajt...
Ni ja, secam se da se gulio XP kako bi radio na prastarim masinama, Vista kako bi licila na nesto, a Sedmica cisto reda radi. Sa novijim racunarima niko zivom ne treba nista preradjeno.
Asus P6T Deluxe V2 Intel® Core™I7 920 3.6ghz Asus Triton 88 AMD Radeon 7950 WF3 3x4GB DDR3 1600 Samsung 840 Evo 120GB LC Power Legion X2 LC1000 1000W
:: Bitno je da je ojadjen, tj da nema nepotrebnih aplikacija, dodatnih drajvera isl. Nesto kao original ali bez programa (npr onedrive itd). Pre par godina sam ovde video win 7 poor edition, tako nesto mi treba ali za windows 8. :: :: Dajte mi savet koji win 8.1 traziti
Ogoljene varijante bih izbegavao - predstavljaju nista vise do pisanje uz vetar (rade selektivno za posebne namene).
Mada od kada izadje Kali 2.0 sana i u kombinaciji sa LXDE okruzenjem, nekako te windows zezalice se vuku ko prebijeno kuce.
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.