Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win 10 se restartuje
STRANA 1 OD 1
simke000 Win 10 se restartuje 09.08.2015. 21:35 T61866

status: user
broj poruka: 504
Uradio sam update sa 8.1 na win 10.Imam legalan software.
Posle upgrade komp se ,kada dam komandu da se ugasi,sam restartuje,tj ugasi pa upali.
Moze li ko da mi pomogne.
Molio bih samo bez onih komentara tipa .`Sam si kriv sto si uradio upgrade i tako to`.
Ko moze da pomogne ,hvala.
Komp je asus
core i7
12gb ram
ge force gtx 770...

nov kupljen pre 2 meseca.
Simke
Valjevo u srcu!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gatekeeper re 09.08.2015. 22:10 #600719

broj poruka: 511

Odcekiraj kao na slici, pa onda probaj da ugasis i vidis dal ce izbaciti neku gresku http://www.dodaj.rs/f/K/8/3RM0hpX9/capture.jpg

simke000 Re: re 09.08.2015. 22:23 #600720

H V A L A !!!!!
Simke
Valjevo u srcu!!

::
:: Odcekiraj kao na slici, pa onda probaj da ugasis i vidis dal ce izbaciti neku gresku http://www.dodaj.rs/f/K/8/3RM0hpX9/capture.jp
gatekeeper re 09.08.2015. 22:26 #600721

Ne razumem..ne restaruje se vise?

simke000 Re: re 10.08.2015. 17:36 #600769

Ponovo se restartuje.Juce posle tvog posta islo sve ok i sada se ponovo restartuje.ne znam sta da radim.

Simke
Valjevo u srcu!!

:: Ne razumem..ne restaruje se vise
gatekeeper re 10.08.2015. 21:20 #600781

Ta opcija je samo da prikaze gresku ako postoji.
Neki put windows prilikom gasenja dobije Bsod pa se sam restaruje..zato smo izbacili tu opciju da vidimo da li se javlja neka greska .Izgleda to nije slucaj kod tebe.

Da probas mozda ovo http://www.askvg.com/fix-windows-8-restart-and-shutdown-problems-by-disabling-hybrid-shutdown-feature/

ili u device manager pa da iskljucis opcije `allow device to wake up the computer` za misa ,tastaturu,mrezna karta,human interface devices.
primer..desni klik na misha-properies-power managment-odcekiras allow device to wake up the computer

Tesko je naci pravo resenje, jer tu greku moze izazvati i los driver,neki widows proces..
simke000 Re: re 11.08.2015. 19:23 #600825

Simke
Valjevo u srcu!!

:: Ta opcija je samo da prikaze gresku ako postoji
:: Neki put windows prilikom gasenja dobije Bsod pa se sam restaruje..zato smo izbacili tu opciju da vidimo da li se javlja neka greska .Izgleda to nije slucaj kod tebe
:: Da probas mozda ovo http://www.askvg.com/fix-windows-8-restart-and-shutdown-problems-by-disabling-hybrid-shutdown-feature
:: ili u device manager pa da iskljucis opcije `allow device to wake up the computer` za misa ,tastaturu,mrezna karta,human interface devices
:: primer..desni klik na misha-properies-power managment-odcekiras allow device to wake up the compute
:: Tesko je naci pravo resenje, jer tu greku moze izazvati i los driver,neki widows proces.
Za sada je proble, resen.Najlepse hvala.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs