Zdravo svima, upgrade-ovao sam Windows 8 na finalnu verziju Windows 10 i sve je radio kako treba do veceras, kada mi je zaglavio Firefox, restartovao sam sistem onda je usledio novi update windowsa 10, kada se sve zavrsilo sistem se podize ali je blokiran. Nista ne mogu da otvorim a mis kada spustim u taskbaru plavi krug se okrece kao da nesto radi ali nista se ne desava. Da li neko moze dam mi pomogne? Unapred hvala.
Problem je što je u Desetki Sistem Ristor po difoltu isključen, tako da ne verujem da će to da mu pomogne.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Re: Imas li opciju `Last Known Good Configuration` kada posle post-a...
07.08.2015. 09:28
status: user broj poruka: 19003
Mislis F5, pa zatim F8 za advanced opcije. @Nenad, nazalost to je nov sistem, pun bagova, dok se ne ispegla nista. Iskustva sa njim su jos uvek nova, jedino da izguglas resenje za tvoj problem, sigurno neko cackanje u registry-u, kao i uvek.
:: (a pre boot-ovanja, to jest, OS-a) pritisnes F8 :: :: To ti je nesto kao `system restore`.. ::
F8 - By pressing the F8 key right when Windows starts, usually right after you hear your computer beep when you reboot it, you will be brought to a menu where you can choose to boot
Izgleda mi da se problem resio sam od sebe, sinoc sam palio i gasio laptop sigurno dvadesetak puta i ostavljao po 10-15min da vidim da li ce sistem da se odkoci i nista. I sada kada sam dosao sa posla upalio sam laptop ponovo i radi normalno kao da mi nista nije ni bilo. Jos jedno hvala vam na savetima i odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.