pozdrav narode, ajd reko i ja da pitam trust mozgova, mozda neko zna :)
Navedeni stampac, okacen na wifi mrezu. sa laptopa i sa mobilnog sve radi, sve ok. Desktop zeza, sve uredno instalirano, win vidi instaliran stampac, online je, kad pokusam stampu, prodje par minuta i napise error printing. Isti problemi i sa Canon all-in-one uredjajem, ali sa njega skeniranje radi, a stampa ne.
problem se javlja jos na osmici, upgrade na 10, ista muka i dalje tu.
Lap: windows 10 clean install x64 desktop: windows 8.1 x64 -> windows 10 x64.
eset ESS na oba racunara, potpuno isto konfigurisan, procesi isti aktivni, servisi, sve. Pokusano uninstal, reinstall, brisanje portova,virtuelnih printer portova,.... nista ne pomaze.
svi idu preko wifi-ja na taj uredjaj, posto stoji u hodniku na cipelarniku :P probacu ovo sa find devices, ali mislim da je tako i podeseno. probam uskoro pa javim, tnx
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.