Instaliram normalno win 10 preko upgrade, sve radilo super. Restartujem komp i krene neprekidni restart loop.
Nekako uspem da uradim restore na win 7 ali novi problem. Win 7 vise nije aktiviran ,windows is not genuine ....I ni na jedan nacin ne uspevam da ga aktiviram. Tako da ne mogu ni win 10 staviti jer mi trazi serijal....
Zašto bi neko mlatio glavu u prazno za riješavanje besmislenog problema? Lakše i jednostavnije sve od nule, jer ti niko neće platiti tvoje vrijeme. Osim, naravno, kada zagusti u banci, onda odriješe kesu za takav problem. Kao što reče dex013 od nule, al sljedeći put kloniraj OS na flash, pa kad nastupi problem, samo vrati sistem. Ili koristi program za tu namjenu. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
za sada, niko ko je koristio loadere ili patcheve ne može biti siguran u besplatnu priču čika Bilija. Sa druge strane, to je ipak nešto što se od MS moglo očekivati (ipak su pare u pitanju)...pričekajte ljudi, pa nije valjda sudnji dan došao da oči nešto vide, makar i poslednji put....priznajte da ima pametnijih i spretnijih na svetu od nas ovde.... ništa ne fali ni 7.mici, ni 8.ici dok vispreniji ne reše problem....strpljenja...
sve si upravu ali dzaba pricati geeku da ne uzme nesto novo ... Nego win 7 je sad aktiviran ali win 10 i dalje trazi serial za instalaciju...moze li se to nekako zaobici mimo formatiranja
Ko normalan jo[ koristi Intel... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: :: :: Jbte win...uspeo sam da ga instaliram opet bez aktivacije ...sve radi dok ga ne resetujem ( to je bio problem i prvi put ) ... :: :: I onda krece neptekidni restart loop. Dodje do win logo i restartuje s :: :: :: p.s. sredio sam tako sto sam iskljucio hyper threading u biosu ( znaci jbte )
Zajebao si sad jeidno ako upses da ga pokrense is safmoda, pa da pokrenes KMS, imas na netu. trebao si pre da sredis windows 7, 99% ti je trazio aktivaicju a nisi primetio!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Totalni popizditis sam dobio od ovoga.. :: :: Instaliram normalno win 10 preko upgrade, sve radilo super. Restartujem komp i krene neprekidni restart loop :: :: Nekako uspem da uradim restore na win 7 ali novi problem. Win 7 vise nije aktiviran ,windows is not genuine ....I ni na jedan nacin ne uspevam da ga aktiviram. Tako da ne mogu ni win 10 staviti jer mi trazi serijal.... :: :: Sta da radim koji djavo ::
Odgovorio sam gore vec da sam uspeo srediti a win je bio aktiviran. Tj pre- aktiviran u instalaciji. Ne bih mogao da ga updejtujem 3-4 god a ni instaliram win 10 prvi put da nije bio
Meni je instalacija Win 10 sa 7-mice prošla glatko, skoro svi programi, a bilo ih je mnogo (oko 80) su radili, ali bilo je i bagova. I plavih ekrana bez ikakva razloga. Zato sam se odlučio za clean install 10-ke. (A prethodno sam uradio image diska sa sedmicom). Sad mi prethodi instaliranje i konfigurisanje dosta programa, a i lečenje mnogih. Smor, ali bar mi je sistem stabilan.
Verovatno ćeš se i ti odlučiti za clean install, kad vidiš kako ti upgrade-ovani sistem radi.
e sad kad lepo uradis svezu instalaciju sistema instaliras sve programe drajvere i podesis sve kako ti odgovara
uzmes HIREN`S BOOT CD 15.1 REBUILD BY DLC 2.0 i lepo napravis ghost sa nortonom i miran
ne treba ti vise nikakav usb samo cd rom
i u slucaju da se nesto zezne u sistemu ili virus samo opet vratis kako je bilo i to za max 7 minuta a pravljenje ghosta traje izmedju 15 minuta i sat vremena obicno na lap topovima traje oko sat
To se nekad radilo dok su se rezali dvd a i imao dvd rezac u kompu ... .) Nisam formatirao komp sigurno 4 god. OS je na ssd,tako da ne vidim nikakvo usporenje ili probleme zbog kojih moram formatirati.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.