kako da se otarasim ove proklete ikonice za Win10 koji SIGURNO necu instalirati pogotovo preko Micro$ofta, pocela je da mi bode oci malo http://goo.gl/173auq
Možeš najnormalnije da instaliraš Win10 preko Microsofta, ne gubiš ništa. Posle odradiš KMS kad izadje i uživaš... Ja sam tako normalno instalirao Win8 kad je izašao i koristio ga kao trial mesec dana, u medjuvremenu se pojavila aktivacija i bez problema ikakvih sve prošlo...
Sem ako iz nekog razloga ne želiš Win10 da instaliraš onda jbg... Ne znam što ti smeta mala ikonica u taskbaru, teško da bode oči.
se zove GWX.exe, ugasi ga, nadji gde se nalazi na hdd i izbrisi. Windows update mora da ti bude ugasen inace ce ti ga majkrosoft opet ugurati kroz bekdor .)
Odes u Programs and Features (Win7), leva strana View Installed updates i nadjes (KB 3035583) njega deinstaliras. Ides na Windows update, pokreni Check For updates i kada ti prikaze KB 3035583, desni klik na njega i Hide update. To ti je to. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Uklonjena je Bog hvala, a smeta zato sto nicemu ne sluzi, vidis i sam da drzim samo najneophodnije dole desno. Elem nisam pristalica toga da se instalira windows iz windowsa, vise volim da se to baci na neki DVD (najsigurnija varijanta) i izdrnda po protokolu, mnogo puta su me zezali razni usb stickovi, te setup vidi hardove te ne vidi, itd, pogotovo sa laptopom (koji ima dva hdd-a) sam se mucio, jer svi instalaciju skroje po nekoj svojoj meri i tesko je naci adekvatnu pa je zato najbolje sa DVD-a direktno (ako i gde postoji mogucnost).
Toliko.
A sa Win10 se ne bih zaletao, kapiram da bi to trebalo da bude ono sto je 7mica za Vistu, i to je to, znaci sredjena 8.1 verzija uz neke dodatke, aplikacijice (na koje sam se navukao na 8mici itd.)
:: Možeš najnormalnije da instaliraš Win10 preko Microsofta, ne gubiš ništa. Posle odradiš KMS kad izadje i uživaš... Ja sam tako normalno instalirao Win8 kad je izašao i koristio ga kao trial mesec dana, u medjuvremenu se pojavila aktivacija i bez problema ikakvih sve prošlo.. :: :: Sem ako iz nekog razloga ne želiš Win10 da instaliraš onda jbg... Ne znam što ti smeta mala ikonica u taskbaru, teško da bode oči :: :: ::
koristim 10240 koji sam dobio za dzabe na postojaci SN koji sam dobio pre 6 godina uz W7 windows radi odlicno... do sada mi se nije desio nikakav problem... preporuke...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.