Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Promena jezika na W7 Home Premium
STRANA 1 OD 1
peniko Promena jezika na W7 Home Premium 28.04.2015. 16:51 T61154

status: user
broj poruka: 205
Rodjaka ima racunar, Dell n5050, na kom ima legalni retail nemacki Windows 7 Home Premium i koji planira da koristi u svojoj zubarskoj ordinaciji. Zbog specificnog softvera koji je koristila u Nemackoj i zbog toga sto bi morala tamo da ide da joj se ponovo instalira, a ovde racunar treba da koristi i njena koleginica koja ne govori nemacki, zanima me da li postoji nacin da se promeni jezik, a da se ne izgubi aktivacija, kao sto je slucaj kada se ubaci pack sa onim Vistalizatorom ili kako se vec zove. Ili, posto se serijski broj sa nalepnice i iz Windowsa poklapaju, da li je ok resenje da se ubaci language pack pomocu Vistalizatora, a da se nekim loaderom sredi poruka o legalnosti Windowsa i da bude nelegalno aktiviran... Kontam, ako neko dodje i smara oko nelegalnog softvera, videce nalepnicu, videce serial, videce verziju i nece se smarati da razmislja sta je radjeno... Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 28.04.2015. 18:28 #592659

broj poruka: 9425
Ne postoji normalan nacin.

peniko Ok 28.04.2015. 19:59 #592670

hoce li neki od aktivatora za sedmicu raditi, posto cu ja instalirati language pack?
operator re 28.04.2015. 20:38 #592674

broj poruka: 4265
Neka nazove tehničku podršku u Njemačkoj neka njena drugarica koja je tamo i neka sluša šta joj govori preko Skype-a i neka to završi. To je normalan način. Potrebno je samo da lažira lokaciju gdje se nalazi preko IP changer-a.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

codeus ... 28.04.2015. 22:46 #592693

broj poruka: 4054

citajuci prvi post mislim da je ovde u pitanju neki zesci zajeb ...

taj zubarski softver ce i dalje ostati na nemackom , jasno

promena jezika na winu se odnosi iskljucivo za ms softver

a ako druga zubarka nece koristiti taj zubarski softwer onda neka kupi sebi za 200e lapic ,nov , kvad slina, za nju dovoljno
Dexter013 @peniko 28.04.2015. 22:55 #592694

broj poruka: 17093
Jezik na kojem je zubarski softver nema veze sa windows jezikom...

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peniko OK 29.04.2015. 00:51 #592713

Niste me razumeli, bio sam preopsiran... Hteo sam da kazem da, zbog softvera za kameru i baze, reinstall ne dolazi u obzir, vec samo da mi je potrebno da promenim jezik windowsa, posto bi sada trebalo da bude na engleskom ili srpskom... Moje pitanje je, buduci da home premium ne dozvoljava legalnu promenu jezika, te buduci da se, kada se promena obavi pomocu vistalizatora, gubi aktivacija, da li je moguce primeniti neki od loadera ili aktivatora na takav windows...
VMARC 29.04.2015. 08:11 #592720

broj poruka: 9425
NE-MO-ZE ZA-JE-BA-CES NES-STO ZE-SCE

Samim tim sto reinstalacija ne dolazi u obzir, zbog samog softvera, nemoj da eksperimentises. Ako si bas zapeo, pre nego sto bilo sta pocnes da radis, napravi bekap imidz celog diska.
dkretov Promena jezika W7 Home 29.04.2015. 13:36 #592739

broj poruka: 1

Moze da se manja jezik OSa za W7 home programom ` Vistalizator`.Nije jednostavno ali radi.Srecno.

codeus Re: Promena jezika W7 Home 29.04.2015. 15:47 #592748

broj poruka: 4054

jos jedan sns bot .. moze naravno ... moze i patka da se dize na gey sceni ali nije legalno i gubi licencu , cao update i sl.

samo ultimate i enterprise verzije mogu da menjaju jezik legalno

znaci .. dokupi update sa home na ultimate verziju 7ce i onda moze legalno da menja sa shvajn-svinja

::
:: Moze da se manja jezik OSa za W7 home programom ` Vistalizator`.Nije jednostavno ali radi.Srecno
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs