Rodjaka ima racunar, Dell n5050, na kom ima legalni retail nemacki Windows 7 Home Premium i koji planira da koristi u svojoj zubarskoj ordinaciji. Zbog specificnog softvera koji je koristila u Nemackoj i zbog toga sto bi morala tamo da ide da joj se ponovo instalira, a ovde racunar treba da koristi i njena koleginica koja ne govori nemacki, zanima me da li postoji nacin da se promeni jezik, a da se ne izgubi aktivacija, kao sto je slucaj kada se ubaci pack sa onim Vistalizatorom ili kako se vec zove. Ili, posto se serijski broj sa nalepnice i iz Windowsa poklapaju, da li je ok resenje da se ubaci language pack pomocu Vistalizatora, a da se nekim loaderom sredi poruka o legalnosti Windowsa i da bude nelegalno aktiviran... Kontam, ako neko dodje i smara oko nelegalnog softvera, videce nalepnicu, videce serial, videce verziju i nece se smarati da razmislja sta je radjeno... Hvala
Neka nazove tehničku podršku u Njemačkoj neka njena drugarica koja je tamo i neka sluša šta joj govori preko Skype-a i neka to završi. To je normalan način. Potrebno je samo da lažira lokaciju gdje se nalazi preko IP changer-a. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Niste me razumeli, bio sam preopsiran... Hteo sam da kazem da, zbog softvera za kameru i baze, reinstall ne dolazi u obzir, vec samo da mi je potrebno da promenim jezik windowsa, posto bi sada trebalo da bude na engleskom ili srpskom... Moje pitanje je, buduci da home premium ne dozvoljava legalnu promenu jezika, te buduci da se, kada se promena obavi pomocu vistalizatora, gubi aktivacija, da li je moguce primeniti neki od loadera ili aktivatora na takav windows...
Samim tim sto reinstalacija ne dolazi u obzir, zbog samog softvera, nemoj da eksperimentises. Ako si bas zapeo, pre nego sto bilo sta pocnes da radis, napravi bekap imidz celog diska.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.