Ljudi imam problem sa taze instaliranim win 8.1.Podesio sam da se posle 15min monitor gasi problem je sto se nakon toga, pomeranjem misa upali monitor ali sve crno nema desktopa i samo restart pomaze.Drajveri su Omega 14.12.
`control centar` pravi problem, ako ti on ne treba ti ga lepo iskljuci na `msconfig`
kolko se secam on bas i nije neophodan da bi se deca igrala, e sad ako se neko zabavlja klokovanjem graficke, to je vec druga prica... ______________________________________ Fiat justitia ruat caelum http://www.dodaj.rs/f/38/3Z/1cB9qWjw/3/mail.jpg
Ne radi ti windows 8.1 tako mozras na dugme za paljenje, nisu problem drajveri niti bilos ta drugo! AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: :: Ljudi imam problem sa taze instaliranim win 8.1.Podesio sam da se posle 15min monitor gasi problem je sto se nakon toga, pomeranjem misa upali monitor ali sve crno nema desktopa i samo restart pomaze.Drajveri su Omega 14.12 :: :: Da li neko ima resenje za ovo :: :: :: :: :: ::
Ja se snalazim tako što imam dugme na tastaturi za standby, pa kad ekan neće da se ukjuči, ja ga pritisnem i računar ode u standby. Posle toga, nekada se sam odmah upali, a nekada ja moram da ga probudim. Ako nemaš takvu tastaturu, onda pokušaj da nađeš neki program koji bi na kombinaciju tastera to isto radio. Bolje rešenje nemam.
Nisi napisao koju graficku imas ali ovaj bug (ZeroCore) imaju sve graficke iz serije 7xxx i 2xx. Pogledaj malo po ovom forumu: http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=454&threadid=168185 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - FX-6300/Asus M5A97 LE R2.0/2x4GB DDR3-1600/Gigabyte 7790 OC 2GB/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: :: Ljudi imam problem sa taze instaliranim win 8.1.Podesio sam da se posle 15min monitor gasi problem je sto se nakon toga, pomeranjem misa upali monitor ali sve crno nema desktopa i samo restart pomaze.Drajveri su Omega 14.12 :: :: Da li neko ima resenje za ovo :: :: :: :: :: ::
Nemaju grafičke bag sa zirou-korom, nego drajveri za njih. Ja koristim DummyTray aplikaciju, koja rešava problem sa zirou-korom, tj. povremenom nemogućnošću monitora da se probudi iz stend-baja.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
ne znam kako si instalirao win ,imao sam I ja taj problem, sve dok nisam na kraju instalacije odbio da se povezem na net jer mi verovatno svuce s neta neko goFno od drajvera koji pravi problem...
reci ti lepo win-u da nemas net ,instaliras svoje drajvere restart ,slobodno se povezi na net
Ipak su drajveri problem.Probao sam dummytray sa omega 14.12 drajverom i ista situacija. Sa microsoft basic drajverom sve radi kako treba.Vracao sam u nazad verzije drajvera i stigo do 14.4 i sa njima radi kako treba bar za sad.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.