Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
POMAGAJTE Windows 8.1 regedit.exe problem
STRANA 1 OD 1
Trola POMAGAJTE Windows 8.1 regedit.exe problem 20.04.2015. 15:43 T61083

status: user
broj poruka: 31
Prijatelji pomagajte ko boga vas molim! Nikako ne uspevam da pokrenem regedit.exe u Win 8.1!
Prvo sam ga našao preko search programs and files, kliknuo i ne pojavljuje se tj. neće da se aktivira. Onda sam probao preko App store, ni tamo nije hteo da se pokrene. Našao sam ga preko file location, naklikao i opet ništa. Probao sam i sa kombinacijom na tastaturi dugme sa logom Windowsa + r i opet ništa. Da li je ovaj Win 8.1 totalno govno od o. sistema?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 20.04.2015. 15:49 #591629

broj poruka: 3106

C:\Windows i tu se nalazi, valjda to pamtis.

Trola Re: ... 20.04.2015. 17:03 #591639

Pa braćala moj, napisao sam da znam gde se nalazi `Našao sam ga preko file location, naklikao i opet ništa.`

Nije problem u pronalaženju exe fajla već u pokretanju pomenutog. Neće da se pojavi, možeš ga klikati koliko oćeš!

Jebo me pas što sam instalirao Win 8.1 žešće đubre!

Ako je neko imao isti problem, a rešio ga je nek mi napiše kako molim vas!

::
:: C:\Windows i tu se nalazi, valjda to pamtis
Milunka Re: POMAGAJTE Windows 8.1 regedit.exe problem 20.04.2015. 17:22 #591643

broj poruka: 1624
PRvo,pitanje je koji ti windows imas i sta si skinuo....

Oduvek imam pirate,i od kada je izasao windows 8.1 presao sam na njega,jel je brzi,manje zahtevan,i jednostavno za mene bolji sistem od windows 7...

Otvoris task manager,idi run,i pokreni sta ti je volja,u ovom slucaju regedit... Ako si sjebo sistem,uzmi reinstaliraj.... Danas se to uz butabilni fles obavlja za 2 minuta...

Nit si slikao problem,nit obrazlozio,po meni cisto trolovanje,kao i tvoj nick,al dobro,da znaju drugi da je WINDOWS 8.1 ODLICAN SISTEM,i ako ste casual korisnik,bicete zadovoljniji nego sa windwos 7...

Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.

:: Prijatelji pomagajte ko boga vas molim! Nikako ne uspevam da pokrenem regedit.exe u Win 8.1
:: Prvo sam ga našao preko search programs and files, kliknuo i ne pojavljuje se tj. neće da se aktivira. Onda sam probao preko App store, ni tamo nije hteo da se pokrene. Našao sam ga preko file location, naklikao i opet ništa. Probao sam i sa kombinacijom na tastaturi dugme sa logom Windowsa + r i opet ništa. Da li je ovaj Win 8.1 totalno govno od o. sistema
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 20.04.2015. 17:25 #591644

broj poruka: 3106
Ili zaraza ili si nesto zezno ili zajebavas. Proveri neki antivirus ili uradi reinstal. Imao sam i ja W8.1 skoro godinu dana ali takav problem nisam imao.

Daum ... 20.04.2015. 17:36 #591648

broj poruka: 12796
Možda si jedan od onih koji skidaju Lite osakaćene verzije ili custom SPEED verzije koje su kompletno i degradirano djubre.

Nijedan jedini problem nisam imao sa 8.1 a držim istu instalaciju odkad je izašao 8.1 update.

Predrag55 Koristi Metro interfejs 20.04.2015. 17:40 #591649

broj poruka: 261
Pomeri miša gore desno (ako si na klasičnom desktopu) dobićeš Metro, lupa=search, kucej regedit, enter i to treba da radi. Sa klasičnog desktopa i starta neće.
Trola Re: Re: POMAGAJTE Windows 8.1 regedit.exe problem 20.04.2015. 18:08 #591653

Ja neću da se svađam i da vređam kao što ti radiš.
Ne trolujem već vozim trolejbus na liniji 22 u Beogradu.
Koristim Windows 8.1 Pro nije legalizovan .) skinuo sam ga pre godiu dana, radi ok, instalirao sam Start8.
Nisam amater, koristim računar još od 1983.
Znam kako se pokreće i kako se radi u regeditu. Nisam ništa sjebo sistem. Jednostavno neće da se pojavi regedit!
Snimiću kratak video mada nema potrebe. Ko se razume može da mi pomogne!

I jebote kao da primaš platu kod Bila Gejsta! SI LUD BRE?

:: PRvo,pitanje je koji ti windows imas i sta si skinuo...
:: Oduvek imam pirate,i od kada je izasao windows 8.1 presao sam na njega,jel je brzi,manje zahtevan,i jednostavno za mene bolji sistem od windows 7..
:: Otvoris task manager,idi run,i pokreni sta ti je volja,u ovom slucaju regedit... Ako si sjebo sistem,uzmi reinstaliraj.... Danas se to uz butabilni fles obavlja za 2 minuta..
:: Nit si slikao problem,nit obrazlozio,po meni cisto trolovanje,kao i tvoj nick,al dobro,da znaju drugi da je WINDOWS 8.1 ODLICAN SISTEM,i ako ste casual korisnik,bicete zadovoljniji nego sa windwos 7..
:: Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380
:: :: Prijatelji pomagajte ko boga vas molim! Nikako ne uspevam da pokrenem regedit.exe u Win 8.1
:: :: Prvo sam ga našao preko search programs and files, kliknuo i ne pojavljuje se tj. neće da se aktivira. Onda sam probao preko App store, ni tamo nije hteo da se pokrene. Našao sam ga preko file location, naklikao i opet ništa. Probao sam i sa kombinacijom na tastaturi dugme sa logom Windowsa + r i opet ništa. Da li je ovaj Win 8.1 totalno govno od o. sistema
:: ::
Trola PROBLEM REŠEN! 20.04.2015. 19:01 #591664

Sam sam uspeo da rešim problem. Setio sam se da imam instaliran TuneUp i pomoću njega sam uspeo da pokrenem registry editor.
Iz kog razloga neće da se pokrene iz Win-a nisam otkrio. Kad god me izneveri ja ću da ga pljucnem, pogotovo jer nije besplatan!
Jeste za nevericu, zato sam postavio ovde zahtev za pomoć. Ali na žalost neki forumaši ovde veruju u trolove! XD
Hvala svima koji su pokušali da pomognu na bilo koji način.

gilopile TuneUp Utilities 20.04.2015. 19:32 #591669

broj poruka: 9459
Izbaci to smece od softvera iz kompa i neces imati tih problema.

Ne znam, ali ja ako slucajno pokupim taj tune up preko nekog instalera, momentalno formatiram hdd ili ga vadim i bacam kroz prozor.

Ne znam kako neko moze svojevoljno da instalira to gowno, nije mi jasno.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Trola Re: TuneUp Utilities 20.04.2015. 20:25 #591674

Ne branim, ako imaš loše iskustvo. Koji soft. predlažeš u zamenu za TU?

:: Izbaci to smece od softvera iz kompa i neces imati tih problema.
:: Ne znam, ali ja ako slucajno pokupim taj tune up preko nekog instalera, momentalno formatiram hdd ili ga vadim i bacam kroz prozor
:: Ne znam kako neko moze svojevoljno da instalira to gowno, nije mi jasno
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

blackwolf - - - - - - 21.04.2015. 02:03 #591716

broj poruka: 1505
Očigledno ti je nešto sjeban sistem, pošto kod mene i run i regedit rade bez problema kao i kod ostalih forumaša, uz to sistem mi je star koliko i osmica sama(08.2012)
I ovde te niko ne napada zbog toga što ga plaća Bil Gates, nego zbog toga što je ovo čista korisnička greška a ti optužuješ OS zbog toga, isto kao kad bi sipao dizel u benzinca i onda optužio BMW da pravi sranje od auta.
Nego ako ti win+r ne radi jesi probao da nađeš run u startu?

http://oi59.tinypic.com/2z4wvbk.jpg
http://oi58.tinypic.com/2qtlo4i.jpg

Black Wolf

Trola Re: - - - - - - 21.04.2015. 10:10 #591741

Jesam, jesam, al neće da se pokrene. Znam ja sve marifetluke. Izvini Majkrosofte i Uindouze zbog uvrede. Biće da mi je sistem sjeban, mojom ili greškom onog koji ga je podelio preko torenta! Problem sam rešio pomoću TuneUp koliko god ga smatrali smećem. Ne smatram da je idealan niti ga preporučujem ali meni je uštedeo vreme, živciranje, traženje duhova po sistemu. Nije mi se dalo da reinstaliram ili obnavljam OS.

Tema se može smatrati završenom i rešenim problemom!

P.S: NE TROLUJEM kako to deca vole da kažu, stvarno imam taj problem u sistemu! POZDRAV

:: Očigledno ti je nešto sjeban sistem, pošto kod mene i run i regedit rade bez problema kao i kod ostalih forumaša, uz to sistem mi je star koliko i osmica sama(08.2012
:: I ovde te niko ne napada zbog toga što ga plaća Bil Gates, nego zbog toga što je ovo čista korisnička greška a ti optužuješ OS zbog toga, isto kao kad bi sipao dizel u benzinca i onda optužio BMW da pravi sranje od auta
:: Nego ako ti win+r ne radi jesi probao da nađeš run u startu
:: http://oi59.tinypic.com/2z4wvbk.jp
:: http://oi58.tinypic.com/2qtlo4i.jp
:: Black Wolf
ICEsd Re: Re: - - - - - - 21.04.2015. 16:43 #591789

broj poruka: 2157
Ne treba ti Tune up za Win 8.1 cak ni za win 7, jednostavno nema potrebe vise za njime sistem su lepo odradili da TU ne treba, TU postaje proslost kako XP odlazi u penziju tako ce i TU.

Znam to iz iskustva, morao sam jednom win 7 da reinstaliram jer se TU pravio pameta i zeznuo sistem, slican problem kao tvoj, mislio da ako radi na XP ima jos bolje da sredi win 7, ali sam se uverio u suprotno.Inace win 7 koristim od bete a win 8.1 od kad je izasao iz bete.

:: Jesam, jesam, al neće da se pokrene. Znam ja sve marifetluke. Izvini Majkrosofte i Uindouze zbog uvrede. Biće da mi je sistem sjeban, mojom ili greškom onog koji ga je podelio preko torenta! Problem sam rešio pomoću TuneUp koliko god ga smatrali smećem. Ne smatram da je idealan niti ga preporučujem ali meni je uštedeo vreme, živciranje, traženje duhova po sistemu. Nije mi se dalo da reinstaliram ili obnavljam OS
:: Tema se može smatrati završenom i rešenim problemom
:: P.S: NE TROLUJEM kako to deca vole da kažu, stvarno imam taj problem u sistemu! POZDRA
:: :: Očigledno ti je nešto sjeban sistem, pošto kod mene i run i regedit rade bez problema kao i kod ostalih forumaša, uz to sistem mi je star koliko i osmica sama(08.2012
:: :: I ovde te niko ne napada zbog toga što ga plaća Bil Gates, nego zbog toga što je ovo čista korisnička greška a ti optužuješ OS zbog toga, isto kao kad bi sipao dizel u benzinca i onda optužio BMW da pravi sranje od auta
:: :: Nego ako ti win+r ne radi jesi probao da nađeš run u startu
:: :: http://oi59.tinypic.com/2z4wvbk.jp
:: :: http://oi58.tinypic.com/2qtlo4i.jp
:: :: Black Wolf
count Prva stvar kad počnu sistemski problemi 22.04.2015. 10:35 #591876

broj poruka: 1354
sfc /scannow

dism /online /cleanup-image /restorehealth

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs