Imam instalaciju XP-a bez SP-ova, a imam i posebne SP1 i SP2 instalacije. Primetio sam da kad se SP2 instalira preko SP1 ceo sistem uspori i pocne da pod*ebava. Po mom misljenju, najbolje je roknuti SP2 odmah, bez instalacije SP1. Jedino tako su svi srecni (i ti, i win, i programi koji rade pod njim).
U dosta slucajeva i kod mene ranije a i mojh prijatelja neke igre tipa:quake 4,GTA san andreas,NFS most wanted nisu htele da rade kad se instalira SP2. Ali takodje su kod mnogih drugih raidle,stvarno ne znam zasto ali ponekad neke igre zezaju na SP2. :: :: :: :: :: SP2 ima dodatke kao sto je Firewall i ta cuda,al zeza za neke igre malo,al ako ti nisi neki okoreli gamer SP2 je definitivno preporucljiv :: :: Kako zeza igre?
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.