konfiguracija ubogi C-50 AMD 1.0 dual core, 2 GB ram, HD 6250 Graphics, iama instaliran originalni Win7 natrpan svakojakim glupostima, ubacio bi neki drugi win ako bi ga to rasteretilo. Ako moze izbegao bi 7 starter. Hvala unapred na odgovorima!
Sad sam pogledao i nema nigde tracker-a za taj windows, ali nasao sam kod Rusa, saljem ti, pa ako uspes skini, ako ne, upload-ovacu i tu i jos jednu rusku verziju, ali na engleskom koja ima x86 i x64 u sebi na 1.2Gb i kad se instalira zauzima 1Gb, taj je recimo jos bolji.
:: Imarkovic jel moze link za windows 7 tiny, posto ja imam jedan na cd-u, ali mi ne deluje pouzdan : :: :: ::
je bolji ne bas tako formulisano pitanje,ali win 7 ultimatex86 VS win7 ultimatex64 na dual core i 4 gb ddr2 ?! Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
da pitanje nije dobro formulisano,naravno da je brzi x64,jer `vidi `memaru,a probao sam nku vistu enterprise x64 i bas je bila osetno brza os win7x86,iako je rec o potpuno drugim OS-ovima,tj win7=ispeglana glista Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.