Peki ne serendaj. Prodaju se i posebno. MI smo Srbija. Nemaju dovoljno ljudi para za leba, a ne nešto drugo. Microsoft to zvanično ne podržava, ali i ne zabranjuje. Inače, u svim državnim ustanovama je ova licenca na polovnim mašinama. GGK rijetko ko i kupuje kod nas.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ok , ali ove linkove koje je on postavio ne možeš da kupiš bez novog računara.Samo sam to hteo da kažem vlasniku teme , da ga ne zbunjuje.Ako već imaš komp najjeftinija varijanta je ka kupiš disk sa GGK licencom.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
da tu si u pravu , naveo je decka na tanak led, ovaj kupi i misli da ima win do kraja zivota i lad mu rikne komp ima da dobije srcko
:: Ok , ali ove linkove koje je on postavio ne možeš da kupiš bez novog računara.Samo sam to hteo da kažem vlasniku teme , da ga ne zbunjuje.Ako već imaš komp najjeftinija varijanta je ka kupiš disk sa GGK licencom. :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
@peki22 Ja nisam inteligentan, jer da jesam nikada se ne bih vratio na prostore Balkana. Drugo, taj disk se uzima ne vezano za mašinu, da sad ne objašnjavam kako, ali samo pitajte prodavce. I da može se promjeniti i 5 komponenti i matična i procesor i memorija , samo nazoveš M$ u Beogradu i izdiktiraš licencu,a oni ti kažu šta i gdje da ukucaš(zdravo seljački da ne objašnjavam bespotrebno proceduru). Inače, da to tako ne može pola državne upotrebe bi se brisalo po ušima sa čime se ne briše. Naročito Novi Sad i Beograd.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ne znam sta ima da se objasnjava kao se kupuje u prodavnici.Ja kad sam uzimao nije moglo to sto tvrdis. @gang1978 razlog kupovine je sto 8-ca nema dobar lek.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Ima, savršen proveren lek koji meni radi već duže vreme, mislim kod 10ak ljudi. Instaliram uvek 8.1 pro x64. Sada je aktuelna dosta novija verzija, uvek koristim najnoviju, ali ni ona stara nikad nije omanula.
:: :: @gang1978 razlog kupovine je sto 8-ca nema dobar lek :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.