Laptop nov Toshiba Satellite C50-B-158. Dva dana jurim drajver za web cameru pod win7 64 bit.Toshiba sajt u originalu ne nudi wemcam drajver za win7 generalno.Još čudnije je što win7 uopšte ne registruje kameru (kao da je uopšte nema).Da je bar `vidi` pa da traži drajver...pa još i nekako.Kamera je radila samo pod win8.1 koji je originalno bio instaliran.
Dobar sam poznavalac problematike.Nema opciju kamere na FN tasterima.Instalirao USB3.0..sve je super i sve radi ok.....osim pomenutog......win je uopšte ne registruje..kao da je nema.....ni hardverski ni softverski se nigde `ne uključuje` (ne postoji takva opcija)
Znam dobro da je napravljen za win8....win8 prepozna kameru i postavi drajver...ali hoću da radim na win7....ima razloga dosta.Svi ostali drajveri uključujući i USB 3.0 su korektno instalirani na win7.....ali.....hvala u svakom slučaju.........ako ne isplivam kamera je i ovako gadget koji mi nije neophodan.Bitan mi je rad na Win7 zbog neke profi aplikacije pisane samo za win7
i ja sam skoro imao slican problem, al nesto mora da se zrtvuje , konkretno, prijatelju sam radio neku instalaciju auto dijagnostike koja nikako nece na win 8 a, sam komp nema podrsku za win7 pa muke malo i sredi se. Pozdrav.
moze li ovde pitanje oko biosa da ne pocinjem temu
31.03.2015. 18:49
status: user broj poruka: 14
Ima li neko da mi posalje bios fajl za HP g72-a10em , nisam sacuvao stari F.09 koji je radio a sad je `problem after upgrading bios to f.35a display backlight is lost` . Na sajtu hp nema starih verzija... Ili ako znate nekoga ko to moze da sredi, recite
probao sam sve verzije, nije hteo uopste internal display , nasao sam na nekom forumu isti problem, covek je resio problem sa starijim biosom, F.08 i okacio ga je na mediafire- to je i meni resilo problem. Inace u dev.manageru se uopste nije videla integrisana intel grafika pod novim biosom, sada sa f.08 radi i pozadinsko osvetljenje i obe grafike.
slican problem sa mojim MSI-om. dani i nedelje bazanja po forumima su me odveli na sledece resenje. Instalacijom MSI dragon command center aplikacije, softverski sam ukljucio kameru ( o0 don`t ask zasto tako namestili) i onda je win sam nasao driver. Elem, ima li ta toshiba tako neki jutiliti koji je stigao sa osmicom?
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.