Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Ko je ovde lud?
STRANA 1 OD 1
dbqp Ko je ovde lud? 18.03.2015. 21:15 T60798

status: user
broj poruka: 1368
Hahahahahaha sad krenuo da skidam Kies 3.0 i gledam system requirements i krstim se levom nogom od pozadi .)

http://www.samsung.com/us/kies/

SYSTEM REQUIREMENTS
Windows
Kies 3 Kies 2.6
OS Windows XP(SP3), Windows 7, Windows 8 Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Window 8
CPU Intel Core i5 3.0 GHz or above (recommended) Intel Pentium 1.8 GHz or greater (intel Core 2 Duo 2 GHz recommended)
Memory (Ram) 512MB (Recommended) 1GB (Recommended)
Hard Drive Space At least 200MB (Recommended) At least 500MB
Screen Resolution 1024 x 768 (32 bit or above) 1024 x 768
Required Software Windows XP : Windows media Player 11 or above, Windows 7,8 OS N, KN : Windows Media Feature Pack

`Media Feature Pack` is available from Microsoft homepage (www.microsoft.com) Microsoft .Net Framwork v3.5 SP1 or later, Windows Media Player 11 or later DirectX v9.0 or later
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 18.03.2015. 21:28 #587700

broj poruka: 3106

Toplo te savetujem da ne uzimas Kies osim ako ti zaista ne treba.

Mislim da ce ti ovo srediti posao povezivanja mobilnog i racunara (prepoznace ga kao Flash).
http://www.usb-drivers.org/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.45.0.exe
dbqp Re: ... 18.03.2015. 21:34 #587702

Ma imam ga vec na jednom racunaru pa sam ga stavio i na drugi, cisto da proverim e izasao neki firmware update za fon, ne smeta meni program nista, ok radi posao (update firmware-a), samo me zgranulo ovo za i5 3.0 GHz :) Stvarno nisu zdravi u glavu :)

::
:: Toplo te savetujem da ne uzimas Kies osim ako ti zaista ne treba
:: Mislim da ce ti ovo srediti posao povezivanja mobilnog i racunara (prepoznace ga kao Flash)
:: http://www.usb-drivers.org/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.45.0.ex
Srdjanc ... 18.03.2015. 21:46 #587704

broj poruka: 3106

Nisam ni ocekivao pametno od njih. Elem mislio sam da izbegnes Kies iz razloga sto je meni nekako uspeo da promesa fajlove na telefonu kojeg sam imao, kad sam izvadio i vratio posle nije hteo ni da prepozna fon. Satero sam mu sve zivo. Nemam lepog iskustva sa njime. :)
dbqp Re: ... 18.03.2015. 22:35 #587709

Ma nikad ga ja ne pustim da mi cacka fajlove po fonu, cak iako na fonu ne drzim nista bitno (osim glupih slika koje redovno bacam na komp) .) Al recimo nije hteo na S5 da mi stavi Android 5.0 bez Kies-a .) Ima neka tajna veza .... :D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs