treba da prodam svoj laptop Lenovo B575e i hteo bih da ga vratim u fabričko stanje. Koristio sam ga kratko i na njemu se igrao sa raznim Linux-ima, i sada bih opet hteo da mu vratim Win 8 (na njemu i ima Win 8 nalepnica). Ali kako?
Čuo sam da postoji neki recovery disk, ali ja sam siguran da to nisam video u orginalnoj kutiji. Dakle njega nemam pa koje mi opcije preostaju? Mogu od prijatelja da nabavim legalan Win 8.1 ključ za aktivaciju, pa ne znam jel dovoljno da njima registrujem Win 8.1( ne znam gde da nađem ISO osim na torentima) ?
Hoću da bude legalan softver pa me zato ovo zanima, hvala :)
Svi novi laptopovi ne dolaze sa recovery diskom, vec ima recovery partition, koja je samo sakrivena pa je ne vidis. Odes na google, trazis prema nazivu proizvodjaca i modela kako da pokrenes recovery partition iz biosa (nekad ima samo odredjena komanda koju treba da stitsnes dok vidis bios ekran) i pratis setup izaberes factory defaults i to je to...
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.