Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 lite x64 sp1
STRANA 1 OD 1
prosilva Windows 7 lite x64 sp1 13.01.2015. 08:59 T60133

status: user
broj poruka: 195
Kakav je ovo operativni sistem i vredi li čemu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Windows 7 lite x64 sp1 13.01.2015. 09:21 #578234

broj poruka: 19003
Pretpostavljam da je na istu foru kao `tiny`, obzirom na istu velicinu iso-a. Povremeno ga instaliram na slabijim masinama, kad se instalira zauzima 1gb i zauzima drasticno manje source-eva. Radi sasvim normalno, sta vise odlicno. Dao si mi ideju da probam i lite, vidim ima ga dosta, poenta je sto taj lite i `tiny` nisu za kompjutere koji ispunjavaju requirements, pa i preko toga, jer je windows oslabljen, modifikovan, optimizovan da radi na slabijem hardweru, malo je osakacen sa servisima, programima itd., pa se nikad ne zna sta moze da podje naopako, a kada se to desi, zaboravis, lupas glavu do cega moze biti, a zadnje sto ti pada na pamet je da si instalirao `Windows lite`. Moj savet, preskoci ako je za tebe, a instaliraj korisniku koji je manje zahtevan i kome treba recimo samo za surf,muziku,office.

:: Kakav je ovo operativni sistem i vredi li čemu
::
prosilva Windows 7 lite x64 sp1 13.01.2015. 16:33 #578349

broj poruka: 195
Imam drugu pomoćnu konfiguraciju sa Athlon-om II X2 260 3,2 GHz i 4 Gb ddr2 800, pa sam mislio da zbog `samo` 4 Gb probam taj lite.

Simon72 .... 13.01.2015. 16:48 #578351

broj poruka: 2799
Ne treba mu to sa tom konfiguracijom a radi lepo probao sam ga.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs