Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Tablet
STRANA 1 OD 1
DetlicPera Tablet 25.12.2014. 15:34 T59963

status: user
broj poruka: 299
Imam Huawei- s7-721u.Uzeo cale neku futrolu koja ima i onu tastaturu, ali ne radi.Da li mozda treba da se instalira neki drajver ili sta vec ?

Hvala unapred.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 25.12.2014. 17:26 #576138

broj poruka: 12057
Ako je bluetooth tastatura u futroli (i aktivirana je), da li je aktiviran BT na tabletu ? Ako jeste i ti je i dalje ne vidiš na listi BT uredjaja na tabletu onda ona ne radi i to je to.

Nikakav drajver nije potreban za Bluetooth pairing.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DetlicPera Re: 26.12.2014. 10:30 #576190

broj poruka: 299
Nije preko Bluetooth-a, vec preko USB-a.Zato me zanima da li treba nesto da se instalira?Promenio sam tri tastature, takodje je radnik dao predlog za drajver ili neki program.

Hvala unapred.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 27.12.2014. 03:50 #576278

broj poruka: 12057
Vidim svakakve stupiderije po netu za usb android tablet tastature....da ne filozofiramo mnogo, ako tastatura sugurno radi, samo ne na tom tabletu ne, batali to i nadji neku sa BT konekcijom. Mozda neki custom ROM za tablet reši problem, al to je već budženje.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs