Elem, desilo mi se nedavno da nisam kod updatea win-a isao na opciju custom, nego samo ono kliktanje da ga skinem sa taskbara, i on mi naravno instalira neko sr.nje, plavu zvezdicu u task baru i obavestenje da mi je mozda sistem pod rizikom, jer naravno kao i veeeelika vecina, imamo `licencirani` win made in buvljak. Pitanje: Ima li neka opcija( neki KB + broj) da se deinstalira u add/remove ili moram da ovo trpim do reinstalacije sistema, a posto mi je to najmrza stvar, to je tek kad `crkne` do kr-jaja. Pozdrav i unapred hvala ako neko zna
To se reshava mnogo prostije..To se uradi kada se instalira Win (nekad moze i posle duzeg vremena)pa posle update-ujesh koliko `ocesh A radi se kako..... Idesh na Control Panel/Security Centar.Kada se otvori s`leve strane kliknesh na poslednji tekst CHANGE THE WAY SECURITY CENTAR ALERTS ME ... I tu sve ODshtikliraj i eto..problem reshen ZAUVEK..Mislim da ce ovo mnogima da pomogne....!
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.