status: user broj poruka: 311 | Dakle imam veliki problem, i ne mogu da ga resim, pa Vas molim za pomoc.
Ranije na starom kompu (XP), sam se logovao preko Remote Desktop Connection-a bez problema, i menjao sam naloge tj login detalje vise puta i sve je prolazilo bez problema.
E onda sam kupio novi komp pre pola godine i na njemu je Win 7, i tu sad krecu moji problemi. Prvi login na RDC na novom kompu je bio neuspesan, i kontaktirao sam podrsku od mog RDP-a gde su mi oni (taj neko iz podrske) rekao sta treba da uradim, i onda je to proradilo i radi i dalje bez greske. Ali kako oni sami brisu stare poruke ja ne mogu da pristupim toj poruci da bih resio problem.
Sada hocu da predjem na novi RDP, dobio sam demo nalog i ceo dan bezuspesno pokusavam da se ulogujem na taj novi RDP. Prosledio sam taj nalog i prijatelju, koji takodje koristi Win 7 i on se bez problema ulogovao. Znaci problem je do mog Win-a.
Dakle da li znate kako ovo da resim, jer me vec polako dovodi do ludila, ceo dan sam izgubio zbog ovoga, nema sta nisam radio i ne vredi.
Hvala svima unapred i svako dobro
|