- Zvoni ti iPhone, javiš se na Macu ili iPadu, a možeš i obrnuto, iPhone obavlja razgovor - Od iOS 8.1 (ovaj ponedeljak), moći ćeš i SMS da šalješ bez da diraš telefon - iCloud Drive, sharing svega - iTunes 12 je sad lepše organizovan - Safari 8 radi ultrabrzo - OS X extensions i customizable notification centar - GUI dark mode - Spotlight je fantastičan - Boot progress bar :)))))))
nikad nisam ja na svom racunaru imao neki mac (burazerov mac book air cackao onako levom nogom otprilike) ali eto dosadno mi do jaja pa bih se malo poigrao sa hackintosom
moci cu normalno neke flash igre da odigram i da gledam yt i da skidam sa torrenta ? imaju alternative za ovo sto meni treba? nista drugo i ne radim, a ako zatreba istamburam na brzinu 8.1 win i cao zdravo
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: da pita :: :: nikad nisam ja na svom racunaru imao neki mac (burazerov mac book air cackao onako levom nogom otprilike) ali eto dosadno mi do jaja pa bih se malo poigrao sa hackintoso :: :: moci cu normalno neke flash igre da odigram i da gledam yt i da skidam sa torrenta :: imaju alternative za ovo sto meni treba? nista drugo i ne radim, a ako zatreba istamburam na brzinu 8.1 win i cao zdrav :: :: ::
:: da pita :: :: nikad nisam ja na svom racunaru imao neki mac (burazerov mac book air cackao onako levom nogom otprilike) ali eto dosadno mi do jaja pa bih se malo poigrao sa hackintoso :: :: moci cu normalno neke flash igre da odigram i da gledam yt i da skidam sa torrenta :: imaju alternative za ovo sto meni treba? nista drugo i ne radim, a ako zatreba istamburam na brzinu 8.1 win i cao zdrav :: :: ::
Trebace ti tu malo vise akanja. Ali vredece, jer kada jednom namestis ima sve da radi pod konac, i prvog i poslednjeg dana, bez ikakve razlike. Na Windows ces da zaboravis. Ne moze PATA, mora SATA hard.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: nemam neki hdd za to, mrzi me da ceprkam medju nekim matorim ata konzervam :: :: proucicu sve ovo po malo pa cu tamo jedan dan da predjem, ko zna mozda se i ja pridruzim sekti : :: :: ::
Nema zvanicno, ali ako ukljucis Playlist, onda ce ti se pojaviti i dosta funkcija sa prethodnog side bara. Na primer, ako zakacis iPhone, pojavice se... Mislim da ce ga vratiti vrlo brzo, Side bar je bila jedna od najboljih stvari u iTunesu. Ne znam sta im bi... :D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Jel ovaj iTunes 12 nema više sidebar opciju , ili samo ja ne mogu da je nadjem :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Ne poznajem ovu tematiku dovoljno. Vidim da se stavlja operativni samo na Intel procesore. Može li na AMD? Nekako?A da je stabilno. U čemu je tolika razlika?
ovo je tema za apple trendice i wonna be apple trendice. Moj ti je savet da ni ne zapocinjes tu tematiku
p.s.
@apple-trendice al ste se lipo nadzidzali, taman da dopunim black-listu. Cisto da znam na koga da ne gubim vreme :)... ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
:: :: Ne poznajem ovu tematiku dovoljno. Vidim da se stavlja operativni samo na Intel procesore. Može li na AMD? Nekako?A da je stabilno. U čemu je tolika razlika :: ::
HVala ce da probamo :) Inace jel zna neko kad ce nesrecna Banana Repubilc da dobije pristup appstore ?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Kolika je zajebancija da se instalira i jel ima nekih posebnih hardware-skih zahteva? Jel mogu da cepnem malo od particije da bi probao ili trazi svez hard ili neki poseban postupak oko particija?
Da priupitam kako da obrišem ` Documents & Data` kao na slici http://goo.gl/4TCRmZ Našao ovo ali nema izlečena verzija http://goo.gl/PT06JG Ima verzija 2.2.0 i ovako izgleda kad se pokrene http://goo.gl/YL9B49 i nešto mi ne uliva poverenje. Neko drugo rešenje kako se radi brisanje?
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Hackintosh je preobimna tema za ovaj vid komunikacije.
Koga interesuje neka poseti http://www.tonymacx86.com/home.php , imaju svoj alate koji maksimalno olakšavaju instalaciju, ali niko ne garantuje da nećete imati problema. Potrebno je pre svega biti uporan i smiren, i otvoren za učenje par novih stvari.
Ako imate bilo koji Core i procesor, i recimo kepler ili r9 2xx grafičku, ne bi trebalo da bude ikakvih problema.
Dalji uslovi su: - USB Flash disk od min 8GB - Prazan DVD za Snow Leopard (ako prvi put instalirate i nemate nikog ko već ima OSX) - Prazan CD ili dva (nisam siguran za ovo) - Prazan HDD/SSD ako prvi put instalirate, jer OSX radi samo GPT tabelom particija. Ako instalirate Windows pored OSX-a onda morate prvo napraviti GPT tabelu particija, instalirati Windows ja jednu od njih, pa OSX na drugu. - Obavezno proveriti koji se problemi javljaju sa specifičnim hardwerom koji imate, ako se uopšte javljaju.
Sve ovo i mnogo mnogo više možete naći na http://www.tonymacx86.com/home.php Uputstva su im laka za praćenje, a i forum je pun korisnih informacija. Proverite i YouTube snimke na temu.
Što se AMD-a tiče, može i to, ali lično nemam pojma kako.
Vezano za AppStore: Registovao sam se pre tri i po godine sa MASTER kreditnom karticom Intese. Kao zemlju sam odabrao Hrvatsku i sve radi bez problema.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.