Da li je pisano na forumu o- win thin pc-u,valjda osakacenom os-u.Da li ga je neko probao,cemu sluzi i da li moze da se pokrpi za normalan-pristojan rad.
Šta očekuješ od windows-a (embeded) koji je instaliran na 500mb prostora..? Više od pola servisa mu je pogašeno, dosta multimedijalnih programa nedostaje, kao i opcija u windows-u, takođe manja mu je lista podržanog hw, nema drajvere, niti može da se instaliraju aplikacije.. taj windows je specijalno namenjen uređajima kojima ne treba ništa sem određenog software koji je tu samo da radi, bez ikakvih dodatnih smetnji, servisa itd.
Imaš s druge strane nešto što valja, Windows 7 Tiny, windows XP performance, ili neka distribucija linuxa, moj izbor je live Slax.
:: Da li je pisano na forumu o- win thin pc-u,valjda osakacenom os-u.Da li ga je neko probao,cemu sluzi i da li moze da se pokrpi za normalan-pristojan rad.
Ma nije problem hardvera,moze da tera pun sistem,nego sam bio znatizeljan,procitah negde za njega,a ne pratim nesto detaljno,znaci tiny bi bio idealan-kolko tolko funcionalan-predpostavljan da je friziran u kucnim radionicama.
Tako je, ljudi su ga modifikovali, izbacili neke serviser, programe iz windows-a za koje su smatrali da ne treba, e sad, nešto pak možda zatreba nekad, ali bože moj.
Imaš i ediciju kolege Raic sa foruma, potraži pa pa i tebi poslati. Probaj `windows raic edition` ili slično
:: Ma nije problem hardvera,moze da tera pun sistem,nego sam bio znatizeljan,procitah negde za njega,a ne pratim nesto detaljno,znaci tiny bi bio idealan-kolko tolko funcionalan-predpostavljan da je friziran u kucnim radionicama :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.