Imam jedan mali problem koji me uzasno nervira, kada kliknem desni klik na moju C ili D particiju uopste nemam opciju Open i Explore nego neke znakove i simbole, evo kako to izgleda:
A kada god hocu da udjem u particiju C ili D otvara mi se novi prozor sa sadrzajem tih particija, dok sve ostalo radi savrseno normalno.
To mi se desilo kada sam prikljucio hard od ortaka koji ima takav problem, sto znaci kada bih ja moj hard prikljucio kod nekog i on bi onda imao isti problem. Samo da napomenem da nisu u pitanju virusi ili neki spyware.
Skini sa net-a program WinXP Manager 4.92 (najbolja verzija). U programu ima odeljak Customize pa Context Menu pa u njemu Repair Context Menu. Tu ima `burgija` repair system items in [Drive] Context menu.
I font ti nije default-ni, dakle - ni za ono što možemo da pročitamo nije ono što bi trebalo... a to znači da je po tome prčkao (ti ili program koji si instalirao ili...). Da ne koristiš neki fancy program za promenu postavki i izgleda windowsa, ili si sam menjao podrazumevane fontove za prozore, menije i slično, a pri tome syebao jezik (npr. ćirilica ga nekad kokne)?
::To mi se desilo kada sam prikljucio hard od ortaka koji ima takav problem, sto znaci kada bih ja moj hard prikljucio kod nekog i on bi onda imao isti problem. Samo da napomenem da nisu u pitanju virusi ili neki spyware
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.